Kutman u Bitef Art Cafe-u

Kutman u Bitef Art Cafe-u
sre, 31. maj 2023
Bitef Art Cafe - Summer Stage - Beograd,

Izraelski kompozitor, producent, filmski stvaralac i multinstrumentalista, Kutiman, će po prvi put nastupiti pred beogradskom publikom 31. maja 2023. godine u BitefArtCafe klubu. Na koncertima će predstaviti svoje šesto studijsko izdanje naziva "Open", koje je objavljeno u oktobru 2022. godine. Album sadrži dvanaest psihodeličnih numera inspirisanih klasičnim soul-om i srednjeistočnim influesom. Musicology Sessions i ove godine dovodi svetski poznate umetnike. Nakon rasprodatih koncerata poznatog švedskog sastava Dirty Loops i ikone domaće šlageristike Bisere Veletanlić i Vasil Hadžimanov tria, očekuje nas koncert koji donosi zvuke Izraela u Beograd.

Kutiman, predstavlja svežu reinterpretaciju svojih eklektičnih zvučnih rešenja, a domaćoj publici prirediće nezaboravan koncert 31. maja.

Kutimanovi koncerti na Musicology Sessions koncertnom serijalu organizuju se u saradnji sa Ambasadom Izraela. Povodom obeležavanja 75 godina od osnivanja države Izrael, organizatori veruju da je ovaj izraelski umetnik pravi odabir kako bi beogradskoj publici predstavili duh kreativnosti i inovacije Izraela. Njegova muzička raznolikost, kao i kombinacija tradicionalnog i modernog zvuka, prava su slika srži izraelskog multikulturalnog društva. Kutiman je predstavnik žive kulturne scene u Izraelu koja svojim prepoznatljivim šmekom zauzima važno mesto na globalnoj umetničkoj sceni.


Bitef Art Cafe - Summer Stage
Bitef Art Cafe - Summer Stage - Web-adresa
Kalemegdan / teniski tereni Partizan, Beograd

Opis

 

bitef

 

Kultni Beogradski klub Bitef Art Cafe je započeo svoju novu sezonu 09/10. Pažljivo biran program sa akcentom na LIVE nastupima vrhunskih domaćih bendova, noćni program 23. Beogradskog jazz festivala kao i ekskluzivna gostovanja samo u Bitefu.

 

 

bitefm1 bitefm2 bitefm3

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..