Mehanizam u Kuglašu 28. aprila

Mehanizam u Kuglašu 28. aprila
pet, 28. april 2023
Beograd,

Užički bend Mehanizam održaće koncertnu promociju svog debi albuma „Sunce našeg neba“ u petak, 28. aprila u beogradskom klubu Kuglaš. Kao specijalni gosti nastupiće Playdown. Mehanizam je bend iz Užica nastao u maju 2019. godine. Stvaraju muziku koja svoje korene pronalazi u počecima težeg roka kroz prizmu ličnih ideja i različitih muzičkih uticaja. Članovi benda su Ignjat Milićević (klavijatura, vokal), Miloš Milićević (gitara), Matija Tasić (bas gitara) i Srđan Tomić (bubnjevi).

Digitalno izdanje albuma „Sunce našeg neba“ objavili su nedavno za diskografsku kuću Multimedia Music. Album je snimljen je 2020. godine u Novom Sadu. „*Snimali smo u studiju Piknik kod Gos'n Bandara (Miroslava Majkića).

Gost na albumu je Luka Jelisavčić (Pero Deformero, Brat, BES) koji je odsvirao perkusije za pesmu „Sećanja“*“ rekao je bend ovim povodom i podsetio da je put ka snimanju ovog izdanja bio propraćen dobrim svirkama i jakom energijom.

Mehanizam je učestvovao na Zaječarskoj Gitarijadi, zatim na Mobil Demo Festu na kojem su dobili nagradu za najboljeg gitaristu festivala, na Rokerijadi (nagrada za najboljeg basistu festivala), Bunt rok festivalu ali i Velikogradištanskoj gitarijadi na kojoj su odneli prvu nagradu.

Album „Sunce našeg neba“ dostupan je na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Kao specijalni gosti u Kuglašu će nastupiti Playdown. Playdown je bend iz Aranđelovca nastao 2011. godine. Sastav čine Filip Simo Knežević (vokal, gitara), Marko Lomić (vokal, gitara), Bojan Mihajlović (bas gitara) i Vladimir Lekić (bubnjevi).

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5, a ulaz na svirku biće 300 dinara.



Klub Kuglaš
Đušina 5, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..