LAKU NOĆ, PUNPUNE, PROMOCIJA PRVOG STARWAY SERIJALA

LAKU NOĆ, PUNPUNE, PROMOCIJA PRVOG STARWAY SERIJALA
uto, 14. mart 2023
Beograd,

U UTORAK, 14. MARTA U 18.00 VELIKA SALA SKC, promocija prvog Starway serijala „Laku noć, Punpune“ Inija Asana, tvorca najpopularnijeg manga serijala o odrastanju. O mangi će govoriti: Aleksa Gajić, strip autor i dugogodišnji Lagunin ilustrator, Milan Jovanović, urednik u IK „Stalker“ i Aleksandar Nešić, urednik serijala i moderator. Za ljubitelje devete umetnosti pripremamo specijalno iznenađenje! Poklanjamo grafiku u ograničenom tiražu specijalno napravljenu povodom održavanja promocije. „Laku noć, Punpune“ – manga koja ima čast da prva povede Starway na putovanje kroz svet devete umetnosti, remek-delo je koje potpisuje Inio Asano, nadaleko poznat kao jedna od vodećih olovaka japanske strip-produkcije 21. veka.

U svom najintimnijem delu do sada Asano kroz 13 tankobona govori o teškim temama otuđenosti, nelagodnosti te danas nikad aktuelnijegFOMO-a (Fear Of Missing Out, iliti strah od propuštenog) kroz prizmu zajedništva, dečje euforije i ljubavi u svakom pogledu.

„Laku noć, Punpune“uspeo je ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mladići) i postane manga van žanra, manga iz koje mladi upijaju i uče dok se stariji podsećaju i prihvataju.


velika sala - SKC
Kralja Milana 48, Beograd
<<  Jun 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..