SVEČANA PREMIJERA FILMA ,,INDIGO KRISTAL“ U CINEPLEXX GALERIJA

SVEČANA PREMIJERA FILMA ,,INDIGO KRISTAL“ U CINEPLEXX GALERIJA
uto, 7. mart 2023
Beograd,

Svečana premijera novog domaćeg filma ,,Indigo Kristal” biće održana u utorak 7. marta od 21:00 čas u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu. Gostima bioskopa predstaviće se deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija Beograd bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije...

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a glavne uloge poverene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković i Denisu Muriću.

U ostalim ulogama gledaćemo i Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Trejler filma ,,Indigo Kristal“ - https://youtu.be/hIF-4qaGLwI

Ne propustite svečanu premijeru filma u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu 7. marta i priliku da pozdravite deo autorske i glumačke ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija Beograd bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


TC Galerija
Bulevar Vudroa Vilsona 12, Beograd
<<  Jun 2023  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..