Irish Stew of Sindidun najavljuje dva koncerta povodom Dana Svetog Patrika

Irish Stew of Sindidun najavljuje dva koncerta povodom Dana Svetog Patrika
pet, 17. mart 2023
Beograd,

Pripremite se za proslavu Dana Svetog Patrika u stilu, jer će poznati beogradski “Irci” Irish Stew of Sindidun doneti svoj jedinstveni zvuk u Novi Sad i Beograd. Bend će održati dva koncerta u dve uzastopne večeri, uz tradicionalno nezaboravno muzičko iskustvo za sve verne fanove i ljubitelje irske muzike u Srbiji. Prvi koncert u će biti održan u Novom Sadu, u petak 17. marta u 21h u Domu kulture, a naredni koncert u Beogradu, u subotu 18. marta u 20h u Božidarcu.

Irish Stew of Sindidun karakteriše dinamičan muzički pristup koji spaja irsku folk muziku sa modernim rok elementima. Koristeći instrumente poput frule, violine i bendža, bend stvara autentičan zvuk, redak na ovim prostorima. Nastupi su poznati po nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i publike dok muzika kombinuje poetske tekstove sa živahnim ritmom, pričajući priče o ljubavi, životu i optimizmu... Budite sigurni da ni ovi koncerti za Dan Svetog Patrika neće biti mnogo drugačiji, jer bend obećava najmanje 2 sata muzike uz niz pesama sa sva 4 studijska albuma!

Ovog puta, Irish Stew će imati i specijalne goste - bend Scordisci, koji će predstaviti svoju viziju irskog punk rok zvuka. Energija njihovog nastupa garantuje da će publika biti na nogama uz njihove autorske pesme kao i hitove dobro poznatih bendova poput Flogging Molly, Dropkick Muthpys, Rumjacks, i ostalih.

„Ne možemo da dočekamo da se ponovo vidimo sa dragim ljudima u Novom Sadu i Beogradu", rekao je Bojan Petrović, frontmen Irish Stew of Sindidun: „Dan Svetog Patrika je vreme za slavlje, a mi se osećamo privilegovanim što imamo priliku da i ove godine to podelimo sa publikom. Takođe se radujemo što će nam se pridružiti i naši prijateji Scordisci, jer znamo da će njihova muzika prilično zagrejati i razdrmati sve prisutne".

Pored koncerata, Irish Stew su pripremali i novi singl čiji izlazak najavljuju za 1. mart, kada će se pojaviti na svim digitalnim platformama.

„Prošle godine smo odsvirali nešto manje koncerata nego inače, ali imali smo inspiraciju i prijao nam je rad na novim pesmama i idejama u studiju. Jedva čekamo 1. mart da čujemo utiske. Odsviraćemo novi singl naravno i uživo na narednim koncertima. Spremite se i vidimo se na bini!”

Ulaznice za novosadski koncert 17. marta su dostupne preko mreže Gigstix po ceni od 600 RSD, a na dan koncerta iznosiće 800 RSD.

Ulaznice za beogradski koncert 18. marta u pretprodaji su po ceni od 700 RSD i mogu se nabaviti u kafeu Božidarac i klubu Polet (Cetinjska 15). Cena na ulazu na dan koncerta iznosiće 900 RSD.

Ne propustite priliku da budete deo ove 2 večeri pune pozitivnog raspoloženja i dobre muzike. Vidimo se!


Centar za kulturu "Božidarac"
Radoslava Grujića 3, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..