Počela prijava za festival BARF11

Počela prijava za festival BARF11
uto, 1. novembar 2022 - uto, 6. decembar 2022

Počela je prijava bendova i autora za jedanaesto izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF11. Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavilo je  konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala. Prijava bendova/autora za festival BARF11 počela je 1. novembra i traje do 5. decembra 2022. godine. Nakon toga, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće 6 finalista koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala. Finale festivala biće održano 25. decembra u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, kada će finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju uživo prezentuju svoje pesme.

Svi bendovi/autori se na BARF11 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama.
 
Prijavljivanje na festival se vrši preko internet sajta Udruženja rok muzičara Srbije – urmus.rs.
 
URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF11.

Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 60.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23 i nastup na Zaječarskoj gitarijadi 2023.

Pored novčanih, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrade. Pobednik festivala dobija snimanje i objavljivanje digitalnog singla za Multimedia Music, nastup na Bunt Rok festivalu 2023, i još mnogo drugih vrednih nagrada.

U saradnji sa diskografskom kućom Multimedia Music biće objavljena i kompilacija pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a.
Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.

Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.
 
Više informacija o uslovima učešća, nagradama kao i formular za prijavu pronađite na linku >>
 
 

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..