PRVI VELIKI KONCERT NA OTVORENOM OVE SEZONE

PRVI VELIKI KONCERT NA OTVORENOM OVE SEZONE
sub, 27. jun 2020
Beograd,

Grupa Mortal Kombat nikada nije pristajala na kompromise - Antievrovizije mora biti! Strpljivo su čekali trenutak za nastavak tradicije duge 11 godina - novi datum Antievrovizijskog koncerta je 27. jun! ,,Nismo želeli da se zavučemo u neki mali prostor za svirkice i da na taj način ziceraški odradimo ovogodišnju Antievroviziju. Nastavljamo hrabro, tako što ćemo napraviti koncert sa visokom produkcijom, za veliki broj ljudi, a ti druže koji čitaš ovo, kupi kartu što pre i nemoj da se stiskaš za lovu jer znamo da si dobio 100 evra od države", direktan je, kao i uvek, Miloš Kričković Kriki, frontmen Kombata.  

U subotu, 27. juna, sa početkom u 19h, Antievrovizijski koncert desiće se u atrijumu Beogradskog sajma i biće to prvi veliki koncert na otvorenom ove sezone! Organizatori strogo vode računa o sprovođenju svih propisanih mera, zato je upravo plato pred Beogradskim sajmom najpogodnije mesto za šou koji je Mortal Kombat već osmislio do tančina. Za sada otkrivaju jedan detalj: gosti 11. Antievrovizije biće irski (a domaći) pank-rok bend Cassidy's Brewery.

Ulaznice kupljene pre vanrednog stanja važe i za 27. jun, a u prodaji je i novi kontigent antievrovizijskih ulaznica dostupnih

- na Ticket Vision prodajnim mestima,
- putem sajta tickets.rs,
- kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i
- pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44).

Promotivna cena je i dalje 600 dinara, ali će progresivno rasti kako se koncert bude bližio.


Beogradski sajam
Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..