Koncert benda Orthodox Celts u SKCNS Fabrika

Koncert benda Orthodox Celts u SKCNS Fabrika
sub, 16. mart 2024
Novi Sad,

Sastav Orthodox Celts nastupiće u subotu 16. marta u SKCNS Fabrici. Oni već godinama unazad koncertima obeležavaju 17. mart, Dan svetog Patrika, irski nacionalni praznik. Nastupom u Fabrici proslaviće ovaj praznik sa novosadskom publikom uz dobro poznat opus. “Postoje datumi koji su pojedincima svakako značajniji od drugih, ali ustanoviti tradiciju koja je vezana za odgovarajući datum, do tada potpuno običan, praktično ni iz čega, i podići je na nivo od značaja za hiljade ljudi je, možda, naš najveći uspeh za svih ovih tridesetak godina koliko Kelti postoje i rade.

Dakle, ta tradicija, najduža u srpskom i jugoslovenskom rokenrolu, je nešto čemu se uvek okrećemo sa posebnim ushićenjem i radošću, pa će tako da bude i ove godine, 32. put zaredom”, poručuju iz benda Orthodox Celts.

Kako dodaju, sada je prilika i da se vrate korenima jer obeležavaju i 30. godišnjicu izlaska albuma prvenca, zagledani u najskoriju budućnost kada će koncertnu atmosferu konačno uobličiti na vinilnom nosaču zvuka.

“Imamo i (ne)malo iznenađenje za sve naše fanove uoči same Saint Patrick's Day turneje, ali o tome ne smemo da vam kažemo ništa osim: pratite medije!”, kažu Orthodox Celts.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara i moći će da se kupe i na biletarnici Fabrike. Vrata i biletarnica Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

foto Mikica Andrejić


Fabrika, Studentski kulturni centar
Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..