Velika System of a Down i Disturbed žurka ove subote u Zappa Bazi!

Velika System of a Down i Disturbed žurka ove subote u Zappa Bazi!
sub, 18. februar 2023
Beograd,

U onim davnim vremenima kad još nije postojao Youtube, a kamoli Spotify, Deezer i ostali servisi, generacija koja je stasala na MTV-u i VIVA-i Zwei imala je svoje (nu) metal heroje. Između ostalih to su bili System of a Down i Disturbed, a sada će svi oni moći da uživaju u njihovim pesmama u izvedbi britanskih tribute bendova Chop Suey i Disturbed UK. U rokovnike i pametne telefone treba da se pribileži 18. februar 2023, a mesto je Zappa Baza! Ulaznice u pretprodaji mogu da se kupe po ceni od 900 dinara svakog dana u Zapa Baru (Kralja Petra 41), a na dan koncerta po ceni od 1200 dinara, kao i na ulazu Zappa Baze, ukoliko ih preostane.

Rezervacije na tel. 064/0108011.

SATNICA:
20:00 Vrata
21:00 Disturbed UK Tribute
21:50 Chop Suey

Chop Suey sjajan je britanski tribute bend koji čine muzičari iz vrlo poznatih bendova: Sam Totman iz DragonForcea, Tommy H iz Anti-Nowhere Leaguea, Andre Joyzi iz Breed 77, dok je na vokalu harizmatični Martin Jackson iz Confydea. Svaki pravi fan SOAD-a može da očekuje niz njihovih hitova u vrlo uverljivoj i žestokoj izvedbi, pa zašto onda propustiti “Toxicity”, “Aerials”, “BYOB” i naravno “Chop Suey” na dohvat ruke… A o popularnosti benda svedoče turneje po Australiji i Novom Zelandu, dok su nedavno nastupili u Holandiji.

Kad se pomenutim momcima na vokalu pridruži Archie Wilson, dobije se Disturbed UK tribute. Ovog harizmatičnog vokala proslavio je viralni hit na youtubeu “Greatest Hit of

“Down With the Sickness”, “The Vengeful One”, “Prayer” i “Sound of Silence” samo su neki od hitova koje možete da očekujete ovom prilikom. Svi putevi 18. februara vode u Zappa Bazu!


Zappa baza
Bulevar vojvode Bojovića 30a, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..