Kolektivna izložba fotografija „Moj izbor“

Kolektivna izložba fotografija „Moj izbor“
pon, 20. septembar 2021 - čet, 30. septembar 2021

Kolektivna izložba fotografija „Moj izbor“ biće otvorena u ponedeljak, 20. septembra u 19 sati u prostoru BW Experience, na drugom spratu tržnog centra Galerija. Na izložbi kojom započinje jesenja izlagačka sezona, publika će imati prilike da pogleda izbor umetničkih crno–belih fotografija Tomislava Peterneka, Imre Szaboa, Gorana Kukića, Nina Rakićevića, Željka Sinobada i Igora Mandića.Šestorica majstora fotografije iza sebe imaju duge i bogate karijere, kao i brojne izložbe i priznanja.

„Kroz ovu izložbu prožeta je prošlost, sadašnjost i budućnost, mada neki teoretičari govore kako prošlost i budućnost ne postoje i da je sve sadašnjost – sada i ovde. O tome govore ove fotografije - o čoveku, pokretu, ljudskoj snazi, senzualnosti, kontrastu, psihološkom obrtu nevezano za vremensku odrednicu. One su fotografski, činjenični dokaz, ne samo susret fotografa i događaja, one su potvrda jednog vremena i njegovih junaka“, kazala je novinarka Mia Medaković.

Izložba se organizuje u okviru programa Umetničke inicijative KvArt BW zajedno sa Galerijom ŠTAB i RYL internet magazinom i biće otvorena do 30. septembra 2021. godine. Radno vreme galerije je svakog dana od 11 do 21 čas, a ulaz je slobodan.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..