TBF se vraća u Beograd s koncertom na Dorćol Platzu

TBF se vraća u Beograd s koncertom na Dorćol Platzu
čet, 18. april 2024
Beograd, Srbija

Jedan od najuticajnihih i najpopularnijih hip hop-rok sastava u regionu, TBF, vraća se u Beograd u subotu, 18. maja, kada će održati koncert u Dorćol Platzu. „Nostalgična“, „Pozitivan stav“, „Smak svita“, „Fantastična“, „Veseljko“, „Lud za njom“ su samo neki od hitova koje će Splićani pevati uglas zajedno sa beogradskom publikom. „Dragi Beograđani, vidimo se uskoro na koncertu u Dorćol Platzu. Vjerujem da znate kako se TBF uvijek veseli svirci u Beogradu jer ste nam dugi niz godina sjajni domaćini i naši susreti redovito rezultiraju sjajnom zabavom.

Tako je bilo i na akustičnom koncertu koji smo vam izveli prošle jeseni, a ovaj put dolazimo u električnoj varijanti pa vas molimo da do 18. maja ne preskačete vježbe za noge u teretani“, poručuju članovi benda TBF.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 1.800 dinara na prodajnim mestima Ticket Visiona i online na tickets.rs. Redovna cena ulaznica biće 2.000 dinara.

Splitski TBF (The Beat Fleet) smatra se jednim od najinovativnijih eksperimentalnih bendova u Hrvatskoj, ali i u regionu. Svoju muzičku karijeru započeli su 1990. godine, eksperimentišući sa različitim muzičkim žanrovima, uključujući hip hop, rege, fank i rok, da bi kasnije razvili svoj jedinstveni muzički izraz.

Prepoznatljivi su po društveno-angažovanim tekstovima, video-spotovima koji imaju koncept kratkih filmova i originalnim nastupima. U tekstovima svojih pesama TBF kritikuju iskvarene društvene vrednosti, materijalizam, netoleranciju prema različitostima i druge negativne društvene pojave.

Do sada su objavili sedam studijskih albuma, a tokom godina osvojili su brojne nagrade i priznanja, uključujući Porin nagrade za najbolji album, najbolju rep pesmu i najbolju hip hop izvedbu.


Dorćol Platz
Dobričina 59, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..