RITAM NEREDA POSLE PET GODINA U KLUBU FEST

RITAM NEREDA POSLE PET GODINA U KLUBU FEST
pet, 19. april 2024
Beograd,

Nakon dugih pet godina bend Ritam Nereda nastupiće u klub Fest u Zemunu u petak, 19. aprila. Kao gosti nastupiće sastav Rulja Inc. Ritam Nereda je bend koji, bez sumnje, važi za jedan od najenergičnijih live bendova u regionu. A svi oni koji su ikada bili na nekom od njihovih mnogobrojnih nastupa u klubu Fest, znaju kakva atmosfera bude na ovom koncertu, i kako publika ume da bude glasnija od benda! Posle pet godina, Neredi su zakazali još jedno druženje u Zemunu koje ne treba propustiti.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Poslednje studijsko ostvarenje „Novo doba“ izašlo je u aprilu 2023. godine kao Record Store Day izdanje i naišlo je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili.
 
Rulja Inc. je autorski rock’n’roll bend nastao u Lazarevcu 2018. godine. Objavili su jedan studijski album za diskografsku kuću Multimedia Music, pod nazivom „Ništa Skriveno“, koji je osim na svim relevantnim digitalnim platformama, dobio i svoje fizičko izdanje na disku koji se nalazi u prodaji od septembra 2022. Već uveliko se radi na drugom albumu, a bend se priprema za ulazak u studio i snimanje naslednika albuma.
 
Ulaznice po ceni od 1700 dinara u prodaji su u klubu Fest kao i na prodajnim mestima Gigstixa i online na: https://new.gigstix.com/event/ritam-nereda-beograd-19-april-2024/. Ukoliko ih ostane, ulaznice će na dan koncerta koštati 2000 dinara.

foto promo
 


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..