ZEMLJA GRUVA U FESTU - januarski tradicional u februaru!

ZEMLJA GRUVA U FESTU - januarski tradicional u februaru!
sub, 15. februar 2020
Beograd,

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog januarskog tradicionala br. 9 u klubu Fest, bend Zemlja gruva organizovao je još jedan koncert u Zemunu – 15. februara! Zemlja gruva je beogradski bend koji je formiran 2007.godine a njihovo prvo pojavljivanje na sceni desilo se godinu dana kasnije na Beoviziji sa pesmom "Čudesni svetovi". Nakon objavljivanja prvog albuma „WTF is Gruvlend“ iz 2010.godine kao i hitova „Najlepše želje“ i „Nisam znala da sam ovo htela“, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države.

Mnogočlani bend, sa karakterističnom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iza sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.
 
Svakog januara njihova publika može da uživa u sjajnim nastupima u zemunskom klubu Fest za koje već godinama unazad vlada veliko interesovanje. Ove godine je januarski tradicional rasprodat, te su odlučili da organizuju još jedan – u februaru! Zemlja gruva čeka vas i 15.februara u 22h u klubu Fest!
 
Ulaznice su dostupne putem sajta www.zemljagruva.com


Club Fest
Gradski park br.2,"Pinki",', Beograd
<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..