Dani horor filmova u CineStar bioskopima

Dani horor filmova u CineStar bioskopima
čet, 9. maj 2024 - ned, 12. maj 2024

Za sve ljubitelje horor filmova, uz uživanja u kvalitetnim bioskopskim formatima, održavaju se Dani horora – Horror Days, od 9. do 12. maja u CineStar bioskopima.  Najnovije horor blokbastere publika će imati prilike da pogleda po specijalnoj ceni ulaznica od po 300 dinara, u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Pančevu (Big) i Zrenjaninu (Big). Na raspolaganju su napeti filmski naslovi po „zastrašujućim cenama“: „Bezgrešna“, „Baghead: Glas mrtvih“, „Imaginarni“.

Uz kupovinu ulaznice stiče se pravo i na kupovinu STRAVA MENIJA (2x srednje kokice i 2x veliko točeno piće) po posebnoj ceni. Više detalja na linku >>

Film „Bezgrešna“ je horor sa Sidni Svini, zvezdom serije „Euforija”. Cecilija, duboko religiozna žena, započinje novo poglavlje u svom životu kada je s velikim entuzijazmom dočekaju u predivnom i slavnom italijanskom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je srećna što može da doprinese zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

„Baghead: Glas mrtvih“ je priča o mladoj ženi koja nasleđuje zapušteni pab i otkriva tamnu tajnu u njegovom podrumu: Bagheda - stvorenje koje menja oblik i omogućava razgovor s mrtvima, ali ne bez posledica. Dve hiljade evra za dva minuta s bićem dovoljni su da očajni ublaže svoju tugu. Nil, koji je izgubio suprugu, prvi je klijent. Uskoro otkrivaju da kršenje pravila od dva minuta može da ima zastrašujuće posledice. S prijateljicom Kejti, Iris mora da se bori da zadrži kontrolu nad Baghedom i pronađe način kako da ga uništi pre nego što on uništi njih.

„Imaginarni“ je originalni horor koji dolazi iz studija Blumhouse i tima koji stoji iza hitova ’’5 noći kod Fredija’’ i M3GAN, a koji zadire u nevinost imaginarnih prijatelja – i traži  odgovor na večito pitanje: da li su imaginarni prijatelji zaista plod dečje mašte ili su samo paravan za nešto mnogo strašnije? Kada se Džesika useli u svoj dom iz detinjstva sa svojom porodicom, njena najmlađa ćerka Alis razvija jezivu privrženost medvedu po imenu Čonsi koji živi u podrumu. Alis i Čonsi počinju da igraju igrice koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije.

Materijal: CineStar Cinemas Srbija

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..