Iluzija u teatru - Lekovite iluzije Gorice Popović

Iluzija u teatru - Lekovite iluzije Gorice Popović
pon, 15. april 2024, 20:00 h

U ponedeljak, 15. aprila 2024. u 20 časova, Muzej iluzija Beograd ugostiće veliku pozorišnu i filmsku glumicu Goricu Popović. Gorica, u duši rokerka i buntovnica, pričaće nam tokom večeri o iluzijama koje živi i profesionalnom putu popločanom svakodnevnim igrarijama i umetničkim stvaralaštvom. Gorica Popović glumila je u filmu i na pozorišnim daskama, a radila je i kao asistent na FDU. Dobitnica mnogih priznanja i nagrada, ostvarila se u komponovanju, rukotvorinama i raznim drugim umetničkim izražajima. Glumu i pozorište doživljava kao vrstu iluzije, što joj ujedno i daje stvaralačku energiju.

Jednostavna i staložena, ima svoju krilaticu koju voli da pominje: "Ne možeš dve lubenice pod jednu mišku’’.

Tokom ove umetničke večeri, Gorica će nas provesti kroz svoja iskustva, pričati nam o svetu glume i pozorišta, iluzijama i stvarnosti, a svi koji dođu imaće priliku da upoznaju izbliza ovu veliku umetnicu, jer to veče, u sopstvenoj režiji, gledaćete Goricu kako igra sebe za sve one koji kupe ulaznice na vreme.

Kapacitet muzeja manji je nego u u pozorištu, te je broj karata ograničen. Zato požurite sa kupovinom ulaznica, obezbedite mesto na vreme i budite među prvih osamdeset.

Cena ulaznice: 1800,00 RSD

Kupovinu  karata  možete  obaviti  online  preko  tickets.rs  ili  direktno  na  recepciji  Muzeja  iluzija. U cenu ulaznice uključen je i obilazak muzeja

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..