Zeleni utorak, ekološki najosvešćenji šoping praznik u zemlji, ponovo stiže u ADA MALL. U utorak 07. septebra u prvom planu pored sjajnih popusta i preko 50% biće vaši najbolji četvoronožni prijatelji – psi. Budući da sa životinjama i ostalim živim svetom delimo planetu, rešili smo da ovaj utorak posvetimo brizi o životinjama, jer su one tu da nas oplemene, uvesele, daju novu energiju, pa čak i leče. Vrlo često nam skreću pažnju na to koliko možemo da budemo nemarni prema prirodi i svetu oko sebe. Posebna poslastica ovog Zelenog utorka biće Instagram aktivacija. Dajte mašti na volju. Vreme je da svog krznenog prijatelja predstavite u najboljem svetlu. Pozivamo vas da na svoj feed podelite video ili fotografiju koji najbolje oslikavaju vaš odnos sa kućnim ljubimcem.

Na koji način vas uveseljava, vaš dan čini lepšim i život potpunijim. Uhvatite njegove/njene smešne trenutke bez kojih ne možete da zamislite dan. Sve što bi trebalo da uradite je da tagujete profil @adamallshoppingcenter i #AdaMallPet. Najatraktivnije očekujem poklon paket. Prodavnica Pet Republic poklanja vrednosni vaučer od 5,000 RSD, dok veterinarska ordinacija TOMIĆ na Banovom brdu poklanja petovalentnu vakcinu.

Uz pse kao najvernije prijatelje, povratak u školu za sve školarce, postaje još prijatnije iskustvo. Još ima vremena da iskoristite priliku da za račune preko 8,000 RSD uz loyalty karticu dobijete brendirani đački ranac.

Spisak specijalnih popusta možete pronaći na linku.

Vidimo se u utorak 7. septembra u Ada Mall-u, Radnička 9.

Ovaj Zeleni utorak posvećujemo našim malim prijateljima, jer ljubav koju nam bezuslovno daju, nama dalje daje snagu da budemo bolji u svemu šta radimo.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..