Ovogodišnja akcija "ČUTI I RAZUMETI" će se održati u Kragujevcu 27. septembra od 12 do 15 časova. U sali Pozorišta za decu okupiće se deca sa oštećenim sluhom iz cele Srbije gde će nakon zanimljivog programa i druženja svi zajedno prošetati i obići znamenitosti Kragujevca. Partneri u organizaciji ovogodišnje humanitarne akcije su Gradska uprava Kragujevca, Škola sa domom za učenike oštećenog sluha iz Kragujevca, Pozorište za decu i Gradska turistička organizacija Kragujevac. 

Tradicionalna humanitarna akcija "ČUTI I RAZUMETI" ove godine se organizuje po osmi put. Akciju je u septembru 2012. godine pokrenuo Audiovox povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba. ČUTI I RAZUMETI a do sada su je pored stručnjaka iz ove oblasti podržali i NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina kao i mnogi, glumci, pevači, voditelji i dr. Oni su svojim prisustvom i javnim uticajem želeli da skrenu pažnju na decu sa oštećenim sluhom i na njihove probleme sa željom da se kao ravnopravni članovi integrišu u naše društvo.

Humanitarna akcija "ČUTI I RAZUMETI" je pokrenuta sa ciljem da deci sa oštećenim sluhom damo nadu i motiv i pokažemo da su sastavni deo ovog društva kao i da skrenemo pažnju javnosti na njihove probleme i potrebe.

Na internet adresi www.cutiirazumeti.com se možete detaljnije upoznati sa akcijom i pogledati izveštaje i slike sa prethodnih okupljanja.
 

<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
     

Putopisi, Intervjui..