Na Trgu ispred VUKA i Opštine Zvezdara na Bulevaru, ponovo nastaje magija! Posle velikog uspeha prošlogodišnje novogodišnje manifestacije „Trg bajki“, koja je tokom mesec dana okupila i zabavila preko 70.000 mališana i njihovih roditelja, učitelja i vaspitača, i ove godine ponovo, Beograđani i gosti Beograda imaće priliku da uživaju na „Trgu bajki“!

U sklopu prazničnog programa Beogradske zime, od 14. decembra do 15. januara svakodnevno će se igrati naše narodne bajke, lutkarske predstave, organizovaće se koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Prirodnjačkim centrom iz Svilajnca i Srbijašumama i bogat zabavni i inkluzivni program za decu! U ambijentu koji dočarava povratak u detinjstvo i maštu svako će pronaći delić svoje praznične radosti.

Na ovom Trgu tokom decembra i januara u pretprazničnom i prazničnom raspoloženju, uz brojne animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca – imaće priliku da na najlepši način upoznaju i uživaju u našoj tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

Trg bajki je jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada. Kao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu, predstavljanje starih srpskih zanata i rukotvorina, a ulaz za sve posetioce je besplatan.
Oživimo magiju na Trgu bajki zajedno!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..