Kao prateći program izložbe rok fotografija Marka Ristića „Zamrznuti tonovi“ u petak 26. jula u 17č u Domu omladine Beograda biće održan javni intervju sa članovima benda „Eyesburn“ na temu povratničkog albuma „Reality Check“.

 

„Zaštitnici istine i ljudskih prava“, tako sebe naziva „Eyesburn“ u jednoj od pesama na novom albumu „Reality Check“, na kome donose melodični energični eksperiment, tuču i lepotu igre i osećanja, rezultat autorskog sazrevanja ekipe, a pre svega harizmatičnog lidera benda Nemanje Kojića.

 

Izuzetna kreativnost muzičara uklopljena je u monolitnu celinu bez pada u dramatici i snazi, jedinstveni miks svega što volimo u teškom metalu i rege zvuku. Glas razočaranih generacija bez poštede donosi jasnu podelu na njih i nas, krik za individualno osnaženje i okupljanje, a protiv represije bolesti modernog društva i globalnog sistema koji melje građanina.

Članovi benda će dva meseca od kako je album predstavljen javnosti u izdanju Ammonite Recordsa, a u atmosferi izložbe „Zamrznuti tonovi“, u petak 26. jula u 17 časova odgovarati na pitanja autora Marka Ristića i Bobana Pantoša, urednika portala „Nocturne“ magazin. Biće to prilika i za sve prisutne novinare i zainteresovanu publiku da slobodno komunicira sa bendom, koji će potpisivati i CDove.

 

Nemanja Kojić Kojot, frontmen Eyesburna, raduje se ovoj prilici za direktnu komunikaciju sa fanovima i javnošću: „Prošlo je mesec dana kako je album izašao ispod prese, imali smo koncerte i znamo kako ljudi reaguju, pesme se vrte po medijima i netu, ali ja stvarno mrzim reč fan, to su prijatelji, svi sa kojima se razumemo, koje smo dodirnuli svojim zvukom i ovo je lepa prilika da direktno i javno popričamo, da proverimo stvarnost zajedno.“

 

Događaj, kao i izložbu koja je otvorena do 28. jula, organizuju Udruženje „Šta hoćeš“, Dom omladine Beograda, Balkan Music Box i magazin Nocturne, koji će ovim intervjuom preseći vrpcu novog dizajna portala na desetogodišnjicu rada.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..