bdw1Svečano otvaranje Seminara  će se održati u ponedeljak, 12. decembra,  sa početkom u 12h, u prostorijama ITAcademy u Zemunu, ulica Cara Dušana 34.






Otvaranju će prisustvovati Branko Kovačević, Rektor Univerziteta u Beogradu, Goran Šehović, ispred Grada Beograda, predstavnik ITAcademy, prijatelji BEST-a kao i  predstavnici kompanija koje su podržale događaj.

Tokom pet dana trajanja Seminara, studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu će imati priliku da, od strane eminentnih predavača, steknu znanja iz oblasti brendiranja, ali i da savladaju rad u softverskim programima za dizajn.

Cilj seminara je da studentima omogući da kroz niz besplatnih treninga unaprede svoje veštine u ovoj oblasti koju prepoznajemo kao neophodnu komponentu modernog obrazovanja. Seminar sadrži teorijski deo, kroz koji će se studenti upoznati sa pojmovima brendiranja, kreiranja vizuelnog identiteta i dizajna, ali i praktični deo, koji će se odnositi na rad u softverskim paketima za dizajn.

Na ovaj način BEST Beograd želi da doprinese komplementarnom obrazovanju studenata i daljem razvoju njihove profesionalne karijere. Planiramo da seminar u godinama koje dolaze postane prepoznatljiv brend Udruženja studenata tehnike Evrope - BEST Beograd. 

Projekat je podržao Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd.

Za više informacija o seminaru i načinu prijave posetite internet prezentaciju www.best.rs/bdw , kao i prezentaciju Udruženja  www.best.rs .


11:45 Dolazak svih govornika
12:00– 12:05 Govor Milice Radović, glavnog organizatora BEST Design Week-a
12:05 – 12:10 Govor Gorana Šehovića, Grad Beograd
12:10 – 12:15 Govor  predstavnika ITAcademy
12:15 – 12:20 Govor Branka Kovačevića, Rektora Univerziteta u Beogradu
12:20 – 12:30 Prezentacija Udruženja studenata tehnike Evrope  BEST Beograd
12:30 – 12:40 Prezentacija međunarodne škole za edukaciju i informatiku ITAcademy
12:40 – 13:00 Dodela wellcome paketa participantima Seminara
13:00 – 14:00 Koktel dobrodošlice
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..