Druga po redu teh konferencija u organizaciji kompanije Levi9 IT, pod nazivom 9Inspiration, održaće se sutra, 29. septembra, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu s početkom od 10 časova. Na jednodnevnoj 9Inspiration konferenciji će svoje iskustvo i znanje podeliti govornici iz Srbije, Velike Britanije, Nemačke i Holandije: Kevin Henney, Radovan Baćović, Florian Rappl, Edwin van Andel, Luka Aničin, Jelena Pavlović, Jovana Milanović, Marina Zvicer i Žolt Varga. Osim što ima za cilj da prikaže najaktuelnije tek teme, ova konferencija ima i humanitarni karakter. Naime, sav novac od kotizacija je preusmeren Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka –NURDOR-u, za projekat Roditeljske kuće u Beogradu.

Na jedan dan do konferencije, od ulaznica je prikupljeno više od 1.000.000 dinara!

„Kao industrija koja postavlja trendove, želimo da budemo oni koji pokreću lokalnu zajednicu na društvenu odgovornost. Zato je ceo prihod od kupovine ulaznica za 9Inspiration konferenciju donacija Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka“, istakla je Mirjana Trobok, Delivery direktorka iz kompanije Levi9.

Sutrašnja konferencija će, ujedno, biti prilika da uživo vidite i čuveni Delorean automobil, koga pamtimo po filmovima Povratak u budućnost. Ukoliko do sada niste, kartu možete rezervisati na sajtu konferencije i time dodatno doprineti kampanji – IT zajednica za NURDOR.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..