Uoči početka US Open -a, na koji se posle dve godine pauze vraća i Novak Đoković, Warner Bros. Discovery Sports Europe pripremio je pored 234 sata živog prenosa i bogat dodatni sadržaj. Kvalifikacione runde turnira počinju 22. avgusta, a glavni žreb 28. avgusta. Na čak 45 evropskih tržišta će navijači imati pristup mečevima uživo na Eurosport kanalu. Sa bivšim šampionima Džonom Mekinroom i Matsom Vilanderom koji vode komentatorski tim, program će gledaocima pružiti nezaboravno iskustvo. Ovom čuvenom dvojcu, na komentatorskim pozicijama pridružuju se Barbara Šet, Aleks Koreča i Žastin Enan.

„Ova godina označava prvo naše obnovljeno i dugoročno partnerstvo sa USTA-om koje nam omogućava da svoju strast prema tenisu, duboku sportsku ekspertizu i vodeću produkciju u industriji prenesemo na US Open, turnir koji prikazujemo više od dve decenije, proširujući svoj domet za obožavaoce širom Evrope. Već smo bili svedoci Gren slem sezone ove godine sa novim šampionima, mladim nadama i legendama igre koji stvaraju nova poglavlja u istoriji sporta. Naša uloga je da povežemo naše gledaoce sa ovim sportistima i radujemo se što ćemo ispričati njihove priče na način na koji nijedan drugi emiter ne može da parira, od prve tačke u kvalifikacijama do meč lopte na Arturu Ešu 10. septembra”, rekao je Skot Jang, potpredsednik za sadržaj i produkciju u kompaniji Warner Bros. Discovery Sports Europe.

Novi sadržaj koji će navijačima približiti teniske heroje

Eurosport je pripremio i dodatne sadržaje kako bi navijače povezao sa turnirom. Legends’ Voice sa Žastin Enan, koja će nas podsetiti na osvajanje svoje prve titule na US Openu pre više od 20 godina je samo jedno od mnogih iznenađenja. Slušaćemo specijalnu emisiju Ruud Talk koju će voditi prošlogodišnji finalista Kasper Rud, kao i emisiju Road to 24 kojom ćemo se osvrnuti na neponovljiv uspeh Novaka Đokovića i rekordno osvajanje 23. Gren slem titule.

Eurosport.com i njegove lokalne platforme društvenih mreža ponudiće fanovima više stručnih analiza, klipova iza scene, reakcije navijača i ekskluzivni sadržaj sa sportistima. Pored toga, kratki snimci ključnih i najzanimljivijih trenutaka mečeva sa vrhunskim igračima turnira biće dostupni besplatno.

Ove godine su očekivanja velika jer branioci titule Iga Sviatek iz Poljske i Karlos Alkaraz iz Španije imaju za cilj da zadrže svoje titule i prvi svetski rang. Sviatek se suočava sa izazovima Elene Ribakine i Arine Sabalenke, dok Alkarazov revanš meč sa Novakom Đokovićem posle njihovog nezaboravnog finala Vimbldona doprinosi uzbuđenju.

Finale ženskog singla zakazano je za 9. septembar, a muškog dan kasnije.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..