Konteh - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi počinje sutra, 21. marta i trajaće 2 dana, do 22. marta a održaće se, tradicionalno već 16. put, u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu! Prvi Konteh održan je davne 2006. godine, a sutra na FTN dolazi preko 30 najuspešnijih kompanija sa naših prostora, iz oblasti inženjeringa koje će svoju oblast rada predstaviti studentima! Cilj sajma jeste da se povežu studenti i kompanije: da studenti pronađu stručnu praksu ili prvi posao, a da kompanije dobiju kvalitetne mlade inženjere.

‘’Sve je spremno za sutrašnji Sajam! Sa nestrpljenjem iščekujemo i studente i kompanije! ’’ - poručuju iz EESTEC-a.

Sutra i prekosutra, posetioce očekuje 18 kvalitetnih predavanja, radionica i simulacija razogovora za posao a detaljnije informacije kao i agenda nalaze se na instagram stranici Sajma, a biće i nagradna igra, veliki broj poklona, ali i mnogo zabave za koju će biti zadužena GAME & NGO zona u kojoj će studenti moći da se druže, igraju društvene igre, opuste i zabave!

Svečano otvaranje zakazano je sutra za 9 časova u svečanoj Sali Fakulteta tehničkih nauka a oba dana sajam će raditi od 9 do 17 časova!

Iz udruženja studenata koje organizuje Sajam, savetuju da studenti pripreme svoj CV koji već sada mogu ostaviti na na sajtu www.konteh.org. CV bazi imaće pristup sve kompanije učesnice a studenti koji ostave svoju biografiju, mogu očekivati poziv za posao ili stručnu praksu! Osim toga, na sajtu su navedene i sve kompanije koje stižu na FTN!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..