Ako tražite posao ili želite da unapredite svoju karijeru u hotelijerstvu, Virtual Hotel Job Fair je pravi događaj za vas! Ova virtuelna manifestacija se održava od 14. do 28. februara i donosi vam jedinstvenu priliku da upoznate prestižne hotele sa Balkana, saznate više o njihovim otvorenim pozicijama i stupite u direktan kontakt sa predstavnicima hotela. Falkensteiner, Mona Plaza, Liburnia, Porto Montenegro, samo su neke od vodećih imena u industriji hotelijerstva koje će učestvovati na Virtual Hotel Job Fair-u.

Posetioci sajma će imati priliku da se informišu o radnim mestima koja su dostupna u različitim hotelima, konkurišu na jednu ili više pozicija i razgovaraju uživo sa predstavnicima hotela preko chat opcije.

Osim toga, u sklopu konferencijske sale sajma će se održati obuke i predavanja iz oblasti ugostiteljstva, gde će učesnici moći da nauče nove stvari, prošire svoje znanje i steknu dodatno iskustvo u ovom uzbudljivom i dinamičnom poslu. Ove aktivnosti će omogućiti posetiocima da saznaju više o hotelijerstvu i da se bolje pripreme za svoj budući posao.

Sajmu možete pristupiti putem linka virtuelnisajamposlova.com potpuno besplatno, bez dodatne registracije, iz udobnosti svoga doma.

Ne propustite priliku da posetite Virtual Hotel Job Fair i vidite šta sve industrija hotelijerstva ima da ponudi! Posetite sajam i počnite svoju avanturu u hotelijerstvu već danas!

<<  Februar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
   

Putopisi, Intervjui..