U toku je Regionalni virtuelni sajam obrazovanja pod nazivom “Na koji ćeš faks?” Ovaj projekat podržan je od Ministarstva prosvete Republike Srbije. Online platforma omogućava svima da se na jednostavan i brz način informišu o fakultetima i mogućnostima za dalje školovanje. Na sajmu učestvuje preko 350 visokoškolskih ustanova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Severne Makedonije i Hrvatske. Posetioci sajma će moći detaljnije da dobiju sve informacije o upisu na osnovne, master i doktorske studije, koje nude obrazovne institucije, zatim o uslovima i neophodnoj dokumentaciji za upis, ali i izgledu prijemnog ispita.

Takođe, maturanti i studenti će imati priliku da postavljaju pitanja, razmenjuju iskustva i diskutuju o studiranju i razvoju buduće karijere.

Projekat je osmišljen kako bi se pomoglo mladima, da budu adekvatno informisani u vezi sa daljim  školovanjem i akademskoj budućnosti, bez obzira na njihovo mesto boravišta.

Virtuelni sajam obrazovanja je otvoren do 1. oktobra. Link pomoću kog se može pristupiti digitalnoj platformi je nakojicesfaks.com.

Registracija nije neophodna, a ulaz je potpuno besplatan sa svih tipova mobilnih telefona i računara sa internet konekcijom.

Očekujemo vas na sajmu!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..