Svaki modni stil, koliko god bio jedinstven, ne može da postoji bez „basic“ modnih komada. Neka Esprit polaroid majice postanu Vaši “basic” modni komadi. To su komadi bez kojih ne može da prođe ni jedno godišnje doba i ni jedan jedinstveni stil. Pobrinite se za kvalitetne temelje svog modnog stila. Osmeh! Fotografija i moda počeli su saradnju preko energičnih boja i pozitivnih vibracija, sa potpuno novim izgledom i klasičnim polaroid elementima.  Boje i stil koji Vam ljuljaju tlo pod nogama i otvaraju svet modne nostalgije. To su majice koje nisu napravljene samo ZA NJEGA, nego dobro izgledaju i na NJOJ. 

Proverite kakve modno temelje je za Vas postavio Esprit!

Novu Polaroid kolekciju pronaći ćete u Esprit radnji u Delta City u Beogradu.


O modnom brendu Esprit: »WE WANT TO MAKE YOU FEEL GOOD TO LOOK GOOD« je moto Esprita, koji svoju mladost i svežinu neguje na tržištu od 1968. godine. Jednostavnost i verodostojnost su niti vodilje stvorene za stvarne ljude i druženje. Esprit kolekcije karakteriše odličan kvalitet, savremeno i modno oblikovanje, prirodni materijali i odgovorna proizvodnja.

O kompaniji Sportina Group: Sportina Group je specijalista za modu. Sa više od  340 radnji  i više od 80 svetski poznatih modnih brendova spada među najveće trgovce s modnim artiklima na području jugoistočne Europe.  Sportina nije ime poznato samo u Srbiji, nego i u Sloveniji, Italiji, Austriji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Crnoj Gori.
<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..