PlayItShow Srbija, najveći regionalni sajam gejming i IT industrije, posle Budimpešte se po prvi put održava 27. maja 2017. godine na Beogradskom sajmu u hali broj 4. Organizatori su pripremili celodnevni doživljaj za sve ljubitelje video igara, konzoli, gedžeta, e-sporta, IT-a ali i jutjubere, gejmere i kosplejere. Kao uveritira u gejming događaj godine, u utorak 23. maja u hotelu Metropol od 12 časova održaće se konferencija sa panel diskusijom pod nazivom Rast i izazovi Gejming i e-Sport industrije

Razgovarće se o izazovima rasta, o komunikacijama i o društvenoj odgovornosti najbrže rastuće industrije danas. Svi posetiocima konferencije biće poklonjene karte za PlayITShow Srbija. *Broj mesta je ograničen.

U okviru PlayItShow Srbija sajma najstrastveniji gejmeri i gejmerke imaće priliku da se oprobaju u najpopularnijim igrama a održaće se i LAN finala velikih regionalnih LoL, DotA2 i CS:GO turnira, kao i Adria master turinira na koje će doći timovi sa čitavog Balkana. Pripremljene su i vredne nagrade za najbolje! Nagradni fond Adria masters turnira je 5000 dolara!  Zona mlevenja čeka sve ljubitelje borilačkih igara sa Injustice i Marvel vs Capcom 3 borbama. 

U okviru GameArt kutka biće predstavljen “concept art” najpopularnijih igara, kao i brojne akcione i druge figure. Cosplay koji je inspirisan likovima iz anima ostvarenja i video igara, a ima za cilj da učesnici, koji najčešće sami prave svoje kostime, ne samo što bolje prikažu kostim odabranog lika, već i da ga što bolje dočaraju celokupnim performansom biće predstavljen u okviru sajma a gosti će biti brojni domaći i regionalni kosplejeri kao što su Borivoje Naumovski i Nana Kuronoma.

U okviru Moding zone biće prikazani neki od najluđe samostalno i jedinstveno sastavljenih komjutera.

Glavni sponozori događaja ASUS I Microsoft pripremili su brojna iznenađenja!

Gosti sajma biće u prilici da se upoznaju sa najnovijim Xbox-exclusive naslovima ili se smeste ispred nekih od Windows PC-a ili laptopova za gejmere i odigraju par mečeva u okviru Microsoft gejming kornera.

Na Microsoftovom štandu svi posetioci biće u mogućnosti I da isprobaju najnovije Windows uređaje (notebook, tablet, hybrid i dr.). Upoznaćemo se sa najnovijim Windows Ink uređajem i saznati nešto više o Windows Creators Update-u.  Na ASUS Subnautica štandu biće predstavljeni najbolji laptopovi za gejmere i Oculus Rift, koji omogućava ronjenje dublje nego ikada te upoznavnje tajni morskog dna. Svi posetioci ASUS štanda biće u mogućnosti da isprobaju Star Wars Battlefront na najnovijim notebookovima za gejmere. Forza Horizon 3 jedna od najboljih igara svih vremena kada je reč o trkačkim igrama imaće značajno mesto na sajmu, a zahvaljujući Play Anywhere naslovu posetioci će moći da je igraju na Xbox One uređaju. ASUS će predstaviti limitirano izdanje Xbox One Forza Edition.
Sve bajkere i skejtere pozivamo da posete Monster ulicu gde je pripremljen poseban celodnevni program. Posetioci će imati priliku da uživaju u najboljem Basketu srednjoškolaca, koji će se boriti za titulu najbolje škole u Srbiji. Basket 3X3  takmičanje je podržano od strane FIBE.

Zaštitno lice događaja je poznati youtube-er Vojislav Perić poznatiji kao SupremeNexus koji je kanal otvorio 2013. godine nakon uspešne twitch karijere i najpopularnijeg strima na ovim prostorima do danas.

Ulaznice za PlayIt Show Serbia su u pretprodaji od 1. aprila na svim mestima Eventima. U prodaji su redovne ulaznice, porodične ulaznice a samo u pretprodaji i Delux edition ulaznice koje omogućavaju posetiocima ulaz na manifestaciju sat vremena pre otvaranja  i Collector’s edition ulaznice (u prodaji u ograničenom broju) a koje omogućavaju osim ulaza sat vremena pre otvaranja  i neograničenu konzumaciju hrane i pića.

Medijski partner događaja: PLAYradio.
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..