Sledeći Fijuk sajam održava se, u 5-ak u 5h, 3. marta, u CUK Imagu (Dečanska 14). Već ustaljenoj, malo je reći raznovrsnoj postavi malih izdavača i izlagača, ovog puta pridružiće se rado viđen GOST i legendarni subotički strip autor Septic i oni će prodavati svoje originalne radove, po sajamskim cenama. U Uličnoj galeriji u 20h otvoriće se izložba „Spavači” Anne Ehrlemark, devojke vrlo jedinstvenog umetničkog izraza. Muzički spektakl na dva stejdža: U Uličnoj galeriji nastupaju Babilonci, bend legendarnog Zdenka Franjića, koncert za sladokusce, poznavaoce i poštovaoce najveće jugoslovenske ikone nezavisne scene.

A u Fijuk galeriji velika izložba izdavačke kuće „Slušaj najglasnije”. Nakon toga sledi DJ set u Imagu koji će voditi naša gošća iz Slovenije, Bojana Rudović Žvanut koja ima svoju emisiju Nedeljska šlagerica na Radiju Študent. Pridružiće joj se i glavna zvezda večeri – niko drugi do Marina Perazić, u ulozi DJ-a, a svoj set naziva ”Guilty Pleasure Disco Queen DJ Set”
 
Gosti sajma će moći da slažu slagalicu sa Pazl svetom Srbija, da za samo 500 din iskreiraju svoj print i štampaju ga na tkanini koju donesu sa ljubaznim predstavnicima iz Kvartuma i probaju nova ukusna iznenađenja od Jo’s Angels. I naravno, sa sobom da ponesu originalne radove i nova/stara izdanja nezavisnih izdavača.
 
Dođite da se družimo i đuskamo sa Marinom i Bojanom! 03.03.2017, početak u 17h, CUK Imago, ulaz BESPLATAN iz Dečanske 14 i od 20h iz Ulične galerije.
 
Nedeljska šlagerica: ovde
Anna Ehrlemark: ovde
Babilonci: ovde

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..