SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!!! USKORO! mts NOĆ REKLAMOŽDERA! PROGRAM NA KOJI SE ČEKA GODINU DANA. 18. novembar SAVA CENTAR! Proslavimo zajedno 20 godina od prve beogradske Noći Reklamoždera! Pred nama je celovečernja revija kreativnosti. Nova, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 18.novembra, koju i ove godine potpisuje njen sjani selektor Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot).

Od Pariza do Tokija, od  Njujorka do Meksiko Sitija, od Montrealna do Meke, od Singapura do Kasablanke, od Moskve do  Beograda... Noć Reklamoždera uveseljava i  spaja entuzijaste i profesionalce sa svih meridijana.

Ove godine svetska  turneja Noć Reklamoždera 2016. je u znaku ekologije, pa će tako biti i naša beogradska, uz jednostavnu poruku- Beograde volim te.
Skockajte se za spektakl kreativnosti i fenomenalnu zabavu, ponesite osmeh i dobru energiju i očekujete, kao i do sada savršen screening party- mts Noć Reklamoždera 2016.

Dok čekamo to sjajno veče svetskih reklama, podržimo domaću kreativnost!

Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com.

Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 18.novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2016.

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, Gigtix-a kao i online prodaja www.eventim.rs .

Cena ulaznica: 700 din.

Prijatelj manifestacije: mts, pokrovitelji: official drink- Sensation, Plazma Mini-Mini, Idea, Ušće Shopping Center, Avon…Digital partner: Degordian, Partneri: Jugoslovenska Kinoteka, Institut za istoriju oglašavanja i Media Marketing

mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć koja se pamti. Beogradska Noć.

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
282930   

Putopisi, Intervjui..