Ostalo je još nešto više od 10 dana za prijavljivanje na konkurs „PLZEN - PRAG 2015“.Kancelarija za mlade Gradske opštine Stari grad i UK Parobrod pozivaju sve zainteresovane, mlade sa prebivalištem na opštini Stari grad da se prijave i upoznaju EU prestonicu kulture Plzen, uz obilazak Praga. Konkurs traje do 7. avgusta 2015. godine. Podnosioci prijava moraju ispuniti uslove naznačene u uputstvu za podnošenje prijava za konkurs „PLZEN - PRAG 2015“ koje se nalazi u okviru sajta ovde

 

Uputstvo, formular i prateća izjava za podnošenje prijava mogu se preuzeti i u prostorijama Kancelarije za mlade Stari grad – Makedonska 42, 4. sprat, kancelarije 75 i 76, radnim danima od 9 do 15 sati.

 

Za dodatne informacije zainteresovani mogu da se obrate na telefon Kancelarije za mlade 011/3300-657 i opštinskog Kontakt centra 011/785-2-999, ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Prijave se šalju na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili se predaju na pisarnicu opštine Stari grad (uputstva se nalaze u konkursnoj dokumentaciji).

 

Projekat obuhvata upoznavanje učesnika sa programom i znamenitostima EU prestonice kulture 2015, Plzenom, uz obilazak prestonice Češke – Praga, u cilju sticanja neformalnog obrazovanja, upoznavanja klasičnih umetnosti i nove kulture kreativnih industrija. Na studijsko putovanje kreće se 26. avgusta iz Beograda, a datum povratka je 1. septembar.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..