marco-dassi2

 

Došao je i taj momenat da vam prestavimo italijansku mladu zvezdu u usponu,sigurno jedan od najtalentovanijih artista italijanske techno scene,takodje miljenik mnogih velikih imena kao sto su Richie Hawtin,Loco Dice,Marco Carola i mnogi drugi,s toga nam je čast sto će ovaj serijal otvoriti upravo Marco Dassi i sto cemo imati priliku da čujemo sjajan mini/tech house set.

Bio:

Dassi Marco je rodjen 7 novembra 1985 u Tradate,provinciji Varese.Već u 13 godini je bio privučen muzikom,kao slusalac. Slušao je tehno,trance,hardcore,hardstyle.Ovi zvuci su mu bili omiljeni.

U 16. godini našao je dobrog prijatelja,Andrea Crestani-a,prvog sekvencera da pravi muziku.Odatle velika strast za muzikom dovela ga je do toga da producira prve trake u trance i komercijalnom smeru.Nakon 2 godine Marco uspeva da izda svoj prvi album na DJ Revenge recordsu,projekat sačinjen od 2MB (Dassi Marco i Gian Marco Brotto).Ovo je bio pocčetak serijala izdanja.


Marco nastavlja konstantni rad sa Andrea-om ne samo na muzici vec i na menadzmentu label-a (McGroove Black).Od 18 do 23 godine Marco je menjao svoj zvuk od progressive do melodicnog techna.Uspeo da izbaci trake za različite vodece label-ove kao sto su: Minus,Traum,Trapez,Blufin,Hell yeah,Italobusiness,Mutekki i mnogi drugi..Marco je ubelezen kao mlada zvezda u usponu iz Varese-a,Italije.Sadasnje Markove groovi techno trake su zasnovane na synthtic semplovima,analognim ritmičnim elementima i hipnoticnim bassline-om.Takodje integrisanim ritmičnim elementima njegovog italijanskog porekla,Markov rad je pojedinacno deep, ritmican i nagao,ima senzibilitet harmonije. U medjuvremenu njegov zvuk nastavlja da se razvija dok pazljivo drzi do svog jedinstvenog stila.

Na nama je ostalo da ga ugostimo i da mu Beograd ostane u što lepsem sećanju,učinimo to!

 

Line up:

MARCO DASSI [Minus,Traum,Trapez,Italobusiness,Hell Yeah]
http://www.myspace.com/marcodassi

Alex Monster [Artefekz Muzik,PVS rec.Digress,Female:pressure]
http://www.myspace.com/sselektronica

Mirko Lazarevic
http://www.myspace.com/djmirkolazarevic


Ulaz: 300 RSD

 


<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..