Februar je mesec ljubavi, a osim romantičnih priča na velikom platnu, Cineplexx bioskopi donose i romantične poklone za najkreativnije. Posetite nas u periodu od 6. do 28. februara, pogledajte neki od aktuelnih naslova, pronađite veliki Cineplexx leksikon u holovima svih Cineplexx bioskopa na kojem se nalaze papiri sa pitanjima koja smo pripremili, popunite ih i ubacite u naš romantični leksikon. Potrudite se da odgovori budu zanimljivi, romantični, inspirativni, a mi ćemo najkreativnije nagraditi. U saradnji sa Air Serbia, imaćete priliku da osvojite po dve avionske karte za grad ljubavi - Pariz ili grad večnosti - Rim.

Bear Box je obezbedio ogromnog plišanog medveda visokog 1.7 metara, a pored ovih nagrada, najkreativniji će moći da osvoje i Cineplexx brendirane poklone u duhu ljubavi.

Čekamo vas u Cineplexx bioskopima da zajedno uživamo u ljubavnim pričama na velikom platnu kao što su „Titanik: 25 godina“, „Čarobni Majk: Poslednji ples“, „Šta ljubav ima s tim?“ i drugim, jer Cineplexx leksikon čeka vaše kreativne odgovore!  

Više informacija na www.cineplexx.rs
                                                                                          

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..