grradstor-kesa1Imamo veliko zadovoljstvo da Vas obavestimo da od nedelje 28. februara Beograd dobija još jedno posebno mesto. Mali kutak u našem Gradu koji nudi zanimljive, originalne umetničke predmete, poklončiće i suvenire… i još po neku super sitnicu! U Gradstoru ćete naći upotrebne stvarčice za kuću (šolje, tanjire, činije), ručno radjene sapune, unikatan nakit, majice sa simpatičnim printovima, raznovrsne torbe, jedinstvene komade garderobe.

Kao prvi specijalitet na samom početku godine, predstavljamo seriju džepnih blokčića koji će vam sigurno dobro poslužiti tokom, verujemo, uspešne 2010 godine. Dizajn ovih notesa, spremnih da u njih zabeležite sve ono što je bitno, potpisuju Imelda Ramović, Monika Lang, Nebojša Cvetković i Igor Oršolić.

Gradstor će takodje u ponudi imati radove Nikoline Kostur, Remake, Iz Srbije s Ljubavlju, Marije Banjac, Teodore Drakulović, Gorana Savića Ostojića, Manje Radić, Ivane Rackov, Minje Tarle, Ljudmile Stratimirović kao i interesantnih dizajnera iz inostranstva.
<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..