savrseni-trenutakNa blagajnama multipleksa "Kolosej" počela je prodaja karata za film o ekstremnom sportu "Savršeni trenutak", koji će u ovom bioskopu biti prikazan 9.februara. Ovaj film o glisse (klizajućoj) grupi sportova – surfovanje, skijanje, slobodni pad, vožnja skejta, snimljen je na nekim od najlepših lokacija na svetu.
"Savršeni momenat" pokušava da uhvati trenutak u kome ekstremni sportisti - savladavajući krivinu, hvatajući talas, izvodeći skok -pomeraju granice mogućeg i izvodljivog.
Cena pojedinačne karte je 340 dinara, a moguće je kupiti i grupne karte po ceni od 230 dinara. Karte je moguće rezervisati na bojeve telefona multipleksa "Kolosej", ili putem sajta kolosej.rs.

Premijera "Savršenog trenutka" u Beogradu je svojevrsni praznik za ljubitelje ekstremnih sportova, jer se dešava u isto vreme kad i premijera ovog filma u većim gradovima širom sveta. To je ujedno ekskluzivna i jedina prilika da se ovaj film vidi u bioskopima u Srbiji.

Cena ulaznice je 340 dinara, a ako se radi o grupnim posetama od preko 20 osoba, što organizatorima treba najaviti ranije, cena karte je 230 dinara.
<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
     

Putopisi, Intervjui..