Yardstyle1Nakon uspešnog starta Yardstyle sezone 01. januara, Belgradeyard Sound System i KC Grad nastavljaju serijal žurki posvećenih jamajčanskoj muzici i svim njenim urbanim derivatima koji danas pristižu iz svih krajeva planete.

 

Od februara, Yardstyle i Zla Zla (Zla Shtek) otpočinju i neizbežno strateško partnerstvo, nudeći specijalna iznenadjenja za publiku. Atmosferu će pored rezident DJeva BGYSS (Piece of Sh... i DJ Moodswinger) i u martu i aprilu raspaljivati i drugi domaći izvođači posvećeni ovim stilovima. Naravno, uskoro se nadamo i prvom stranom gostovanju u okviru Yardstyle-a!
C'mon, pon de flooooooooooor!

 

BELGRADEYARD SOUND SYSTEM DJs:
PIECE OF SHH... & DJ MOODSWINGER

BOYLAH

& specijalni gost:

CONQUERING JUNGLE LION 

DUBSTEP / GHETTO-TECH / DUB / DANCEHALL / 2 STEP /
BASSLINE / HIP-HOP / JUNGLE / SOCA / DUB-TECHNO /
CRUNK / FAVELA FUNK / GRIME...

 

Dodatno ozvučenje!
Specijalna ponuda pića i happy hour do ponoći!!
Alternativni izvori energije!!!


PAŽNJA: Prvih 10 posetilaca koji stignu na zurku i poslednjih 10 posetilaca koji sa nje odu dobijaju specijalne  Zla Zla poklon-pakete!


Podrška: Dis-patch, Zla Shtek

www.dis-patch.com
www.zla-zla.com


Cena ulaznice: 250 RSD do ponoci / 300 RSD posle ponociIzlazak portal vas vodi na ovaj event! Poklanjamo vam 2x2 karte. Pošaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom, prezimenom i brojem telefona. Subjekt: Yardstyle

<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..