allabyAlpha Centauri i Chaotic Beats u saradnji sa klubom XLagooM sa ponosom Vam predstavljaju ALLABY. Allaby je bez sumnje jedan od najuzbudljivijih trance live act-ova koji dolaze iz Velike Britanije u poslednjih nekoliko godina.Poznati trance kritičari/web portali ocenjuju da je Matt Allaby jedan od producenata koji će preporoditi psy-trance kao pravac, i sačuvati ga od  pogubnog uticaja monotone i šablonski napravljene muzike koja je u poslednje vreme preplavila trance scenu.

 

 

Allaby je sticao sve više iskustva svakim novim nastupom, sa svojim zaista jedinstvenim zvukom koji se može okarakterisati kao kombinacija jutarnjeg full-on-a i progressive trance-a. Od 2002. godine pa sve do sada izdao je nekoliko singlova za neke od vodećih izdavačkih kuća kao što su: Nano records, Spiral trax, Twisted, Neurobiotic,  Alchemy, Digital Structures itd. Allaby se nalazi i na John 00 Fleming-ovoj "Euphoria" kompilaciji, sa svojim legendarnim remixom pesme: Egg - The angel of my soul. Allaby je postao popularan nakon izuzetnih nastupa na velikim festivalima: Glade (Velika Britanija), Sonica (Italija), Ozora (Madjarska), Voov (Nemačka), Taz & Kabalah (Izrael), Universo Parallelo (Brazil), Aurora (Grčka), Rainbow serpent (Australia), Glastonbury (Velika Britanija). Njegov debi album očekuje se uskoro u izdanju Nano records-a.

 

 

DATUM: 6. Februar 2010
MESTO: XLagooM [Svetozara Radica 5]Resize_of_webforumVELIKI KLUB:
ALLABY live! (Nano Records, UK)
Back 2 back podrska:
Alpha Centauri DJs
Chaotic Beats DJs

MALI KLUB:
BUCA | DOVLA | STOLEAlpha Centauri i Chaotic Beats nastavljaju sa svojom akcijom
100 BESPLATNIH KARATA ZA DEVOJKE
koje ćemo podeliti putem info servisa.
BUDITE U TOKU!{youtube}2FaetIb6PzE{/youtube}http://www.myspace.com/alphacentauriorg
http://www.myspace.com/chaoticbeatsorg
http://www.goasapiens.com/forums
http://forum.xperiment.info
http://www.clubbing.rs
http://www.chillout.rs
http://www.urbanbug.net
http://www.kudazavikend.com
http://www.nadlanu.com

facebook links:
ALPHA CENTAURI Group
CHAOTIC BEATS Group
_________________________________________________________

KORISNI LINKOVI:
http://www.myspace.com/allaby
http://www.nanorecords.co.uk
http://www.myspace.com/alphacentauriorg
http://www.myspace.com/chaoticbeatsorg
http://www.myspace.com/clubxlagoom
http://www.xperiment.infoU saradnji sa Alpha Centauri & Chaotic Beats poklanjamo vam ulaznice za ovaj event. Prve dve devojke koje pošalju mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom,prezimenom i brojem JMBG dobiće karte na poklon od nas. Preuzimanje ulaznica organizovano je u klubu XlagooM (Svetozara Radica 5) na dan eventa. Subjekt - Allaby

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..