Block-Out-1U nedelju 27. decembra biće održan tradicionalni prednovogodišnji koncert beogradske grupe Block out u već uobičajenom prostoru - Velikoj sali Doma omladine.  Block out su jedan od najdugovečnijih i najozbiljnijih srpskih bendova čvrstih stavova – od početka devedesetih do sada, snimili su četiri studijska albuma: “Crno, belo i srebrno”, “Godina sirotinjske zabave”, “San koji srećan sanjaš sam”, “Ako imaš s kim” i  DVD  snimljen uživo pre dve godine u istom prostoru u kojem i sad nastupaju.

Kontinuirana karijera bez naglih skokova, vernost istoj sumračnoj poeziji i posvećenost sopstvenom umetničkom izrazu, doneli su ovoj grupi mnoge poštovaoce, pretvarajući je u jednu od najosobenijih pojava na domaćoj sceni.
Na koncertu koji će trajati oko tri sata, Block out će napraviti presek karijere od prvog do svog poslednjeg, još neobjavljenog albuma. Intrigantni novi album je, inače, predmet produžene misterije, pošto bend još nije odlučio da li će ga snimati i objaviti ili će ga - kao i do sada - isključivo uživo izvoditi. Kao i svaki put odsviraće jednu ili dve nove pesme koje do sada nisu nikada javno predstavljane.

Poslednji intervju sa Nikolom Vranjkovićem možete pogledati na www.marginalac.com
Sve podatke o bendu možete naći na www.myspace.com/blockout i na www.block-out.com

Koncert u Domu omladine je četvrti nastup grupe Block out u Beogradu ove godine. Posle rasprodatih klupskih prostora ovo će biti prilika da, kao i pred kraj svake godine, vidimo jedan od naših najcenjenijih sastava u najboljem izdanju, sa najboljom rasvetom i ozvučenjem, i pred najvernijom publikom.

Block out se zahvaljuje  beogradskom Domu omladine na razumevanju i dugogodišnjoj saradnji.

<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..