reklamoderLjubitelji reklama i svetske kreativnosti pred nama je najsvečanija Noć do sada DESET GODINA BEOGRADSKIH REKLAMOŽDERA. SuperStar worldwide, kao organizator se ponosi činjenicom da je tokom ovih 10 godina Beograd postao broj 1. grad u svetu po broju  publike, oduzevši tu laskavu titulu Parizu, odakle je ovaj spektakl krenuo pre 20 godina.

 

Ovaj uspeh pripada kosmopolitskom duhu Beograđana, koji cene svetsku ali istovremeno proveravaju i svoju kreativnost, nesebično aplaudirajući najboljima, a drugima otvoreno pokazujući šta ne vole.
Još jedanput ćemo imati čast da nam se predstave najnovije reklame, očaravajuće slike iz celog sveta. Neke od njih nikad ranije nisu viđene ili prikazane u originalu, a izabrane su od strane Jean Marie Boursicot-a, vlasnika najveĆe globalne fondacije reklamnih spotova.

Dve večeri zaredom, 3. i 4. decembra u Sava Centru atmosferu će ulepšati urbani znatiželjni ljubitelji reklama koji su jedini pozvani da svojim zviždukom ili aplauzom ocene reklamu.
Beogradska noć reklamoždera, je zato nalik karnevalu koji ide bioskopskom salom, raskoš koja se čeka godinu dana...

 

reklamoder_copy


Sve dosadašnje noći reklamoždera koja su  ostale iza nas, su imala svoj light motiv… Pre tri godine, 2006. proslavili smo 150. godina od rođenja Nikole Tesle i ‘sjaja u glavi’. Godinu kasnije, 2007. bila je to jedinstvena noć, u znaku tenisa i nezaboravnih ovacija Novaku Đokoviću prilikom uručenja nagrade "Brand Serbia" za najbolju promociju naše zemlje u svetu, koju mu je uručila kompanija Mt:S, prijatelj manifestacije.


Pamtimo i aplauze kojima je dočekana naša teniska zvezda Jelena Janković, koja je te godine dobila veliko priznanje "Ambasador Reklamoždera", nagrade koja se dodeljuje osobi, ili kolektivu koji su svojim humanitarnim radom bili primer društvu, posebno mladima. Prošle godine, 2008. stajali smo svi na nogama u dvorani Sava Centra, čestitajući jos jednom uspeh  i titulu "Brend Srbija" Miloradu Ćaviću.

Pozdravili smo i doajene srpskog advertizinga Vladu Čeha, Dragana Sakana, nosili Olimpijsku baklju i išli u susret Univerzijadi, provlačili Master Card kartice, probali nove Mt:S brojeve, takmičili se u slanju brzog sms-a, stripovali uz Coctu, grickali Čoko Smoki, ostajali budni uz novu Turboccino kafu, žvakali Stars žvake, đuskali uz najbolje DJ-ve Beograda, sreli brojne i upoznali nove prijatelje, prepričavali najzanimljivije ideje u pauzi, bili veseli i spremni da učestvujemo zajedno u kreiranju fantastične atmosfere NOĆI REKLAMOŽDERA.

Birali smo i NAJ DOMAĆU REKLAMU, glasajući putem Interneta. "To Kume", "Da ne čuje zlo", "Pije lekove", "U vezi sa Vama" bile su pobedničke reklame koje i danas pamtimo. Ove godine specijalna Noć Reklamoždera u Beogradu, biće u znaku velikog Destog Reklamožderskog rođendana, na kojem ćemo proslaviti sazrevanje naše kretivnosti i produkcije, očuvanje dečije mašte i duha koji nas pokreće da pravimo najbolje reklame.

Biraćemo po prvi put: NAJ REKLAMU DECENIJE U SRBIJI (2000-2009). SAMO VI SVOJIM GLASOM ODLUČUJETE KO ĆE DOBITI TU NAJLASKAVIJU TITULU.

 

Zato dragi Reklamožderi GLASAJTE na  www.najreklama.utripu.com

<<  Jun 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..