Andromeda__Chromosome_Flayer_front

"Alpha Centauri & Chaotic Beats" u saradnji sa klubom XLagooM sa ponosom Vam predstavljaju: Andromeda & Chromosome @ XlagooM, 21. Novembar. Anders Nilsson je čovek koji stoji iza dva legendarna trance projekta, Andromeda i Chromosome.

Kada je album "Temptations" izbačen na trzište napravio je veliko komešanje na trance sceni. Prvo izdanje je izašlo pod Spiral Trax etiketom a naredna izdanja za Engleski Transient Records.Posle izlaska prvog albuma i preko 100 izdanja na kompilacijama sa prodajom preko 100.000 kopija, našao je svoje mesto na gotovo svim većim trance festivalima širom sveta: Boom, Trancendence, Ozora, Full Moon, Rainbow Serpent.

Njegov jedinstveni zvuk i sposobnost da spoji neodoljive melodije u svoju muziku uopšte ne predstavljaju nešto čudno, znajući da je njegov otac bio jedan od poznatijih violinista a njegova majka folk plesačica, što stvara savršenu podlogu za njega.

 

 

Andromeda__Chromosome_Photo_400_3


Od malih nogu počeo je veoma da se interesuje za muziku, tako je sa 8 godina dobio svoj prvi sintisajzer. Završio je srednju muzičku školu, i bio član nekoliko rock i pop bendova, da bi se na kraju definitivno okrenuo elektronskoj muzici, nalazeći inspiraciju od velikana elektronskog zvuka, kao što su: Depeche Mode, Pink Floyd, Vangelis i Jean Michelle Jarre. Projekat Andromeda je uvek težio ka inovacijama, tako su u sklopu svojih live nastupa prezentovali i testirali Sonalog Midi Suit, midi kontroler koji se oblači i koji se kontroliše sekvencerom koji prati vaše plesanje i kretanje.

Sa velikom ekspanzijom kompjutera Anders napušta analogno miksovanje i u potpunosti se posvećuje digitalnom svetu,i posle dve godine napornog rada dobili smo remek delo progressive trance muzike, debi album "Temptations". Posle takvog starta projekat Andromeda je nastavio u svom prepoznatljivom stilu, i postavio standarde u produkciji progressive trance zvuka.

 

 

Resize_of_Andromeda__Chromosome_Flayer_back_4


Anders je pored projekta Andromeda imao pune ruke posla i sa svoja druga dva projekta - Chromosome (u saradnji sa Linus Erikssonom) i Soul Surfer. Chromosome su 2008. godine izbacili na trzište mega hit album "DMT Cowboys".


DATUM: 21. Novembar 2009

MESTO: XLagooM [Svetozara Radica 5]

Veliki Klub:

ANDROMEDA live! ( Dream Vision Media. / YSE Records )

CHROMOSOME live! ( Dream Vision Media)

Back 2 back podrska:

Alpha Centauri DJs

Chaotic Beats DJs

Mali Klub:

Xperiment & Friends


U cilju da ova žurka prevaziđe sva vaša i naša očekivanja pripremili smo za vas iznenadjenja:


U PROMOTIVNOM PERIODU PODELIĆEMO 100 BESPLATNIH ULAZNICA PRIPADNICAMA LEPŠEG POLA PUTEM RAZNIH INFO SERVISA. BUDITE U TOKU!


http://www.myspace.com/alphacentauriorg

http://www.myspace.com/chaoticbeatsorg

http://forum.xperiment.info

http://www.goasapiens.com/forums

http://www.urbanbug.net

http://www.nadlanu.com

http://www.clubbing.rs

http://www.chillout.rs

http://www.kudazavikend.com

http://www.distortedmuzik.net


facebook links:

Alpha Centauri group

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=30373914989&ref=ts

Chaotic Beats group

http://www.facebook.com/home.php#/chaoticbeatsorg?ref=ts


KORISNI LINKOVI:

http://www.myspace.com/andromedamusicnet

http://www.myspace.com/chromosomemusicnet

http://www.dreamvisionmedia.net

 


<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..