suntreeSuntree je Alon Brilant iz Tel-Aviv-a / Israel. Ceo život je pod uticajem muzike: od roka do psytrance-a. Od 1995, počeo je da radi kao DJ na trance party-ima. Počeo je sa produciranjem muzike nakon što je diplomirao 2003. Oduvek je bio privučen zvukom jutarnjeg psychedelic trance-a i oduvek mu je bilo bitno da ugradi emocije u svoju muziku.


Od nedavno je potpisao ugovor sa IONO MUSIC-om za koji je izdao svoj prvi album "Inside", koji je izdat u Maju 2009. Njegov muzički stil je usmeren na dance floor odakle dobija inspiraciju za svoje progressive track-ove, prepune emocijama.

Do sada je njegova muzika izdavana mnogim izdavackim kućama poput: Phonokol, YSE, Blue Tunes, Ministry Of Sound, Planet Ben, Oxygen and Iono Music.

Suntree je njegov solo projekat, dok saradnju ostvaruje sa Kobi Avraham a.k.a Antigravity na projektu TRIPLE VIEW. U 2oo9-oj godini je počeo saradnju na projektu Ritree, sa Dubi Dagan-om a.k.a Ritmo a njihov hit Bunker je na svim ovogodišnjim festivalima drmao dance floor-om.Karte se mogu nabaviti u Caffe Klubu STRIP TRIP ( Svetozara Markovica 39, Cvetni Trg ), kao i u prodajnim mestima kompanije EVENTIM ( www.eventim-yu.com ). Cena karte je 400 dinara.

 

Line up:


DJ STOLE
XperimenT, Bg

DJ MAX
XperimenT, Bg

DJ BUCA
Xperiment, Bg

DJ PENDULA
PsyGarden.org, Bg


+  WATCH OUT 4 AFTER Party !Subota, 24. Oktobar 2009. od 23h  Lokacija: Club Xlagoom,
Svetozara Radića br. 1-5, Zeleni Venac

 

U saradnji sa organizatorom Izlazak portal Vas vodi na ovaj događaj! Delimo vam 2x1 kartu. Pošaljite nam e-mail na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  Subject: Suntree party

<<  Jun 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..