tuborgspot1Nakon letnje pauze, Tuborg Green nastavlja koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „Tuborg Green Spot” koji će nastaviti obilazak svih većih gradova u Srbiji. Ovim putem želimo da pozovemo sve ljubitelje klubskog zvuka, da nam se pridruže na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije. „Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente. Ovim konceptom, koji je po prvi put u našoj zemlji realizovan prošle godine, Tuborg tim želi da nastavi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!


Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot-u” su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu. 

Tuborg Green Spot nastavlja muzičku turneju i u Kraljevo (Voćareve livade bb) stiže 26.09., a nastupiće DJ Aćim i DJ Funky Junkie.

Izlazak portal  u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj događaj. Delimo Vam 3x2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  sa svojim imenom, prezimenom i brojem telefona. Subject: „Tuborg Green Spot” u Šabcu

<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..