Love_MeKristofer Dahl, švedski gitarista, kompozitor i pevač, poznat i kao osnivač jednog od najvećih svetskih edukativnih sajtova za onlajn učenje gitare - Guitar Master Class, ovih dana je objavio svoj najnoviji singl pod naslovom „Love Me“.

 


Spot na YouTube prati i kompeticija otvorena za sve gitariste koji žele da se okušaju u solo improvizaciji uz ovu kompoziciju. Rok za prijavljivanje je 15. septembar a najuspešnijim učesnicima biće dodeljene vredne višemesečne GMC članarine ili privatna Skype lekcija sa Kristoferom. Na sajtu Guitar Master Class postavljena je i kompletna video lekcija uz pomoć koje, korak po korak, možete naučiti pesmu "Love Me" : http://www.guitarmasterclass.net/ls/love-me-lesson/


Video spot snimjen za ovaj singl se može videti Na Youtube : OVDE


Single je dostupan i na iTunes : OVDE




Guitar Master Class je sajt sa preko pola miliona mesečnih poseta i poseduje brojne raznovrsne besplatne sadržaje. Profesionalne gitarske lekcije zadovoljavaju različita interesovanja kako početnika na gitari tako i onih iskusnijih ljubitelja raznih žanrova koji još uvek tragaju za svojim osobenim muzičkim stilom ali i onih koji samo uživaju u timskom kreiranju muzike kroz kolaboracije, razmenu iskustava na forumu i sl.

Bez obzira na motive, zajedničko za instruktore i studente na ovom sajtu je ljubav prema gitari. Kristofer svima poručuje: "Naučite da svirate jer stvarno se nikad ne zna gde Vas Vaša gitara može odvesti!"
U poslednje vreme na ovom sajtu su sve više prisutni sadržaji namenjeni apsolutnim početnicima na gitari. Posebnu čar ima to što i instruktori i studenti dolaze bukvalno sa svih strana sveta. Sigurno je da GMC obezbedjuje brzo i zabavno učenje sviranja gitare bez obzira na prethodno znanje, iskustvo, godine itd, ali pazite - kada se jednom priključite ovoj neodoljivoj muzičkoj zajednici, nećete više poželeti da se odvojite ni od tog društva ni od svoje gitare. Razlog je upravo u onome što razlikuje GMC od ostalih sličnih sajtova a to je živa svakodnevna kreativna interakcija instruktora i studenata kao i njihov zajednički rad na brojnim muzičkim projektima.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..