Izložbom MixTape, autorke Vesne Pavlović, večeras se u Marsh Open Spaceu u Cetinjskoj 15, otvara treći Kontakt, regionalna manifestacija posvećena muzičkom biznisu. Izložba se otvara 19:00 časova.  Kontakt 2019, koji se održava od četvrtka 21. marta do subote, 23. marta, održaće se ne 15 lokacija, a kroz 82 programa predstaviće se 130 učesnika (pojedinaca i organizacija) iz 14 zemalja. Kontakt 2019 ove godine predstavlja tri programske celine, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike: Konferencija– panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu, i pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti; Ekspo– specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen festivalima i muzičkom biznisu koji se održava u Subbeernom centru

&. Muzički program- ove godine čine koncerti u zoni Cetinjske ulice i u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

KONTAKT KONFERENCIJA počinje u četvrtak u 10h pre podne. Na panelima, predavanjima I radionicama učestvovaće predstavnici najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala iz regiona, predstavnici institucija, muzičkih kuća, menadžera i ostalih muzičkih radnika.

KONTAK MUSIC večeras predstavljaAleksandru Duende u Dvorištancetu, Do The Mathe u Zaokretu, bend Supersi u klubu Bluz i pivo, The Neighbors u Berlin Monroe, kao I koncerte već poznatih bendova M.O.R.T. u Subbeernom centru i The Trigger, S.U.S. i Moreuz u klubu Elektropionir.

Kontakt EXPO traje tri dana, od 21. do 23. marta, od 15h do 23 časa u klubu Subbeerni centar.

Kontakt Expo će publici, učesnicima i gostima konferencije i muzičkih programa u Cetinjskoj dati uvid u naša vina, rakije, mlečne i mesne proizvode, najvišeg kvaliteta.

<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..