exit2belgrade_Obaveštavamo vas da će Vrooom zajedno sa bendovima  Darkwood Dub, Studio Alektik i Perpetum Mobile, nastupiti u sredu 6. jula, na Obilićevom vencu u Beogradu u okviru događaja Get EXITed. Koncert počinje u 19h, a ulaz je besplatan.

 

Get EXITed je Centralno zagravanje za EXIT u centru Beograda. Promocija Beograda kao must-see destinacije za strane turiste pre i nakon EXITa.Na mini festivalu Get EXITed će nastupiti elita domaće live elektronske scene. Za zagrevanje su zaduženi sjajni "Perpetum Mobile" nakon kojih će atmosferu podići sada već čuveni scensko-muzički performans "Studio Alektik - 4" devojke na violinama praćene DJom. Nakon njih, scenu preuzima "Vrooom" koji predstavljaju svoj novi album, da bi nakon njih oko 21.30h nastupili "Darkwood Dub".

 

Preko dana na Adi Ciganliji u "Red Shoes Cafe" uz latino&reggae zvuke - EXIT DAILY CHILL OUT 6. i 11. Jula, 12-20h.

 

Akcija: Svako ko se prijavi (klikne Attend) na Facebook stranici ovog događaja može osvojiti ulaznice za EXIT festival i druge nagrade.

http://www.facebook.com

 

Partneri: Turisticka Organizacija Beograda i Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja





Podsećamo vas da je beogradski sastav Vrooom preko svoje Facebook stranice pozvao obožavaoce da izaberu koja će pesma biti njihov naredni singl. Posetioci mogu da biraju između dve pesme: "Izlaz" ili "Van zbivanja", a za odabrani sinigl biće snimljen i spot. Glasanje traje do utorka, 5. jula.

 

Vrooom je u petak, 24. juna, objavio novi album INPUT u okviru Exit online etikete – www.exitmusic.tv

 

Album je dostupan za besplatno preuzimanje!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..