Bend_BijesoviKoncertom sastava Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Hypnotized, Bjesovi i Obojeni program koji će se održati 15. aprila u Novosadskoj ”Fabrici” počinje Jelen Top 10 turneja koja će u naredna tri meseca obići više od 15 gradova  Srbije.

”U želji da promovišemo kvalitetnu urbanu muziku koja je obeležje emisije Jelen Top 10, pokrećemo turneju koja će tokom aprila, maja i juna obići petnaestak gradova u Srbiiji  među kojima su i Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Leskovac, Čačak, Sremska Mitrovica... Ideja nam je da ponudimo drugačiji izbor mladima i  najširoj publici približimo savremenu domaću pop-rok muziku. ”, naveo je Lazar Sakan, voditelj Jelen Top 10 emisije i promoter turneje.

Jelen Top 10 turneja okupila je naše najbolje rok i pop bendove, a tokom cele turneje sviraće Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša i Bjesovi. Ostali izvođači će se menjati od grada do grada, tako da će se u listu učesnika Jelen Top 10 turneje upisati sastavi poput: Veliki prezir, Nežni Dalibor, Hypnotized, Obojeni program, Goribor, Blok out, Nežni Dalibor i drugi.

{youtube}rorohBwzrGU{/youtube}

Aprilski deo turneje će, pored Novog Sada, obuhvatiti Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac i Pančevo, a do kraja juna proći će kroz čitavu Srbiju. U Beograd turneja stiže u  maju i prirediće dva velika koncerta sa po tri benda. 

Ulaznice za prvi koncert Jelen Top 10 turneje u Novom Sadu mogu se nabaviti u pretprodaji po ceni od 500 dinara u CD šopu “Mungos” (Njegoševa 5, Novi Sad), a na dan koncerta cena karata biće 700 dinara.




<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..