Amy-Winehouse18Ejmi Vajnhaus u naš glavni grad pevačica stiže u pratnji benda sa kojim trenutno nastupa u Brazilu. Budući da se radi o muzičkom spektaklu, koncert će verovatno biti održan u Beogradskoj areni, ali organizatori ne isključuju mogućnost da Ejmi nastupi na otvorenom.


Prema najavama iz producentske kuće „Avalon”, menadžeri jedne od najpopularnijih pevačica na svetu odabrali su Beograd kao jedinu odrednicu u regionu koju će Vajnhausova posetiti na predstojećoj turneji, pa se očekuje veliko interesovanje i fanova iz susednih zemalja.

Ejmi Vajnhaus je zbog brojnih problema s alkoholom i narkoticima prilično zapostavila svoju karijeru, i to kada je osvojila svet albumom „Back to Black”, pa je mnoge obradovalo što je nakon skoro dvogodišnje pauze ovog meseca počela turneju u Brazilu.

Iako su mnogi bili skeptični povodom ovih koncerata, publika u Brazilu je uživala u svih pet nastupa. Doduše, nije bilo novih pesama koje fanovi s nestrpljenjem očekuju, ali je Ejmi pored svojih dobro poznatih hitova iznenadila publiku i sa nekoliko obrada poput pesme „Boulevard of Broken Dreams” Herija Vorena. Ovoga puta nije bilo nikakvih izgreda koji su često bili glavna tema izveštaja sa njenih koncerata, pa se čini da se pevačica definitivno vraća na scenu u punom sjaju.

Ona će sledeći koncert održati 11. februara u Dubaiju, na velikom internacionalnom sajmu motorciklista. Njen dugoočekivani album koji treba da nasledi čuveni „Back to Black” najavljen je za ovu godinu, pa je za očekivati da će publika u Beogradu imati priliku da čuje i neku novu numeru.

Ja sam džez pevačica, a moji albumi su čist hip-hop. Novi album će biti sličan prethodnom i biće mnogo pesama koje su ranije mogle da se nađu u džuboksovima - najavila je Ejmi Vajnhaus, koja je pesmama osvajala top-liste i muzičke nagrade, dok je vreme najčešće provodila na rehabilitacijama.

 

{youtube}zzlzI3BnoGw{/youtube}

 

Karijera od skandala


2007.
-Uhapšena u Norveškoj zbog konzumiranja marihuane


2008.
- Objavljen snimak na kome Ejmi kaže kako je uzela šest valijuma pre nego što će da zapali lulu sa krekom
- Odlazi na rehabilitaciju
- Osvaja pet „Gremi” nagrada
- Provodi noć u zatvoru zato što je napala nepoznatog muškarca u jednom londonskom baru

2009.
- Razvodi se od Blejka Fildera Sivila nakon dve godine braka
- Uhapšena i protiv nje je podignuta optužnica za napad na menadžera pozorišta u Bakingemširu

2010.
- U vezi sa dečkom Redžom Trevisom
- Dobila ponudu od milion funti za nastup na dočeku Nove godine u Moskvi


Set-lista poslednjeg koncerta u Brazilu
„Just Friends”
„Back To Black”
„Tears Dry On Their Own”
„Boulevard Of Broken Dreams”
„I’m On The Outside (Looking In)”
„Lovers Never Say Goodbye”
„I Heard Love Is Blind”
„Love Is A Losing Game”
„Some Unholy War”
„Everybody Here Wants You”
„What A Man Going To Do”
„Rehab”
„You Know I’m No Good”
„Me And Mr Jones”
„You’re Wondering Now”
„Valerie”


Izvor: 24sata

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..