slikabanner1Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, želeći da studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu predstavi mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji, organizuje KONTEH 11- Sajam zapošljavanja i stručnih praksi, na najvećem fakultetu u Republici Srbiji, Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

 

KONTEH predstavlja jedinstveni sajam, koji pored prilika za zapošljavanje od prošle godine nudi i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, i kao takav može da poveže kompanije sa dve bitne tačke za njihov razvoj: obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao).


Sajam će se održati 16. i 17. marta 2011. godine u prostorijama Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.  Od 20. decembra počela je prijava kompanija koje su zainteresovane za učešće. KONTEH pruža kompanijama mogućnost da se predstave i upoznaju sa najkvalitetnijim visoko obrazovnim kadrom koji dolazi sa Univerziteta u Novom Sadu i to kroz direktan kontakt sa zainteresovanim studentima i diplomcima tokom dva dana trajanja sajma, gde se kompanijama nudi mogućnost obavljanja prvog intervjua već na licu mesta. Takođe, neposredno pre i nakon završetka sajma svi zainteresovani studenti i diplomci imaće mogućnost da svoju biografiju ostave u elektronskoj formi u našu bazu kadrova.

 

Uspeh ovog projekta potvrđuje broj kompanija koje su prethodnih godina uzele učešće na sajmu, broj posetilaca i broj ostavljenih podataka u elektronskoj bazi. U protekle  četiri godine prikupljeno je preko 3500 biografija, a Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu KONTEH 07 proglasio je najboljim sajmom zapošljavanja održanim do tada u Novom Sadu pod pokroviteljstvom tog sekretarijata.

 

Značaj Sajma u proteklom periodu prepoznali su Univerzitet u Novom Sadu, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Pokrajinski sekretarijati, Nacionalna služba za zapošljavanje i mnogi drugi.

Sve detalje možete pronaći na našem sajtu: www.konteh.org

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..