arenacineplex-ns-2Svečano otvaranje bioskopa "Arena Cineplex" u Novom Sadu dogodiće se u sredu, 29. decembra, u 20 časova, kada će pred novosadskom publikom premijerno biti prikazan i film „Montevideo, Bog te video“, u režiji Dragana Bjelogrlića.

 

 

Arena Cineplex renovirana je tokom 2010. godine u skladu sa najnovijim svetskim standardima. Poseduje šest vrhunski opremljenih sala ukupnog kapaciteta od skoro 1000 mesta.

Sve sale su opremljene projekcionom tehnikom poslednje generacije, luksuznim sedištima kao i sistemima za klimatizaciju. Novi Sad je dobio i prvu salu u Vojvodini sa 3D Dolby Digital tehnologijom koja omogućava vrhunski doživljaj 3D fimova.

Na repertoaru Arene Cineplex svakodnevno će biti preko petnaestak različitih filmova, koji će se prikazivati u skoro četrdeset projekcija tokom čitavog dana, sedam dana u nedelji.

Premijerom domaćeg bioskopskog hita, filmom "Montevideo, Bog te video",  biće ozvaničen početak rada bioskopa Arena Cineplex, na koji se sa nestrpljenjem čekalo u  Novom Sadu i u Vojvodini.

Film koji govori o fudbalskim junacima iz 1930-te godine je sniman u produkciji kuće Intermedia Network. Režija je poverena Draganu Bjelogrliću, a scenario za film je pisao Srđan Dragojević uz asistenciju Ranka Božića. Scenario je rađen po motivima knjige „Montevideo, Bog te video“ našeg poznatog sportskog novinara Vladimira Stankovića.

Pored afirmisanih glumačkih imena kao što su Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Milutin Karadžić i ostali, film u prvi plan ističe nova, mlada lica domaćeg glumišta.

Među onima koji tumače glavne uloge su Miloš Biković, Petar Strugar, Nina Janković, Danina Jeftić, Viktor Savić i drugi.

 

Otvaranju Arena Cineplexa će u društvu mnogobrojnih zvanica prisustvovati autori i protagonisti ovog filmskog ostvarenja.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..