tube-best-clubs-award-nightPoslednjeg vikenda u ovoj godini, pred veliko novogodišnje slavlje, beogradski klub TUBE slavi treći rođendan ali i titulu najboljeg kluba koju je dobio od strane udruženja World’s Finest Club ! Dve potpuno fenomenalne žurke očekuju beogradske klabere i prijatelje kluba.

 

 

Najpre će u petak 24. decembra u večeri pod nazivom Cadenza Showcase u klubu nastupati DJevi, predstavnici Cadenza etikete, Michel Cleis i Mendo naravno sa domaćom podrškom Dejanom Milićevićem, a potom u subotu ekipa DJeva koju predvode Oysha, Goran Starčević, Anna D, Aćim, Peppe i Niko na perkusijama. Povodom trećeg rođendana i nagrade World’s Finest Club, koju je klub osvojio, oba dana je ulaz slobodan.

 

Michel Cleis – Rodjen u italijanskom delu Švajcarske, govori pet jezika i odrastao slušajući sve od Miles Davis do Beatles-a i Lucio Battisti-a. U period od dve godine Michel Cleis je zahvaljujućisvojoj traki La Mezcla od potpuno anonimnog producenta dostigao svetsku slavu na elektronskoj muzičkoj sceni. DJ Luciano kada ju je prvi put, zbog njenog latino ritma, trajbl bubnja i nezaboravnog španskog vokala, znao je da joj je mesto na njegovom Cadenza Records i ubrzo zatim La Mescla i ime Michel Cleis počinju da bruje širom evropskih klubova. Sa odlučnošću da uvek ide napred, Michel trenutno radi na svom debi albumu za koji predviđa prelaženje granica dance floora.

Mendo – Počeo je svoju karijeru 2002. godine singlom Tell Me feat. Christie K (Groove On i Audio Recordings) sa kojim izbija na prvo mesto DJ Mags Hype čarta i Radio Italia Networks Suburbia čarta. Sarađuje sa svojim nerazdvojnim prijateljem Chab-om, kome je radio remix za prvi singl Chab-ovog lejbla Imago Records, koji se zove Chab – Get My Love (Mendo Remix Imago 2000). U 2003. Godini Mendo i Chab počinju zajednički projekat Clarisse Records, produciraju singl Play Me With Your Sound sa remixom Chus & Ceballos i dobijaju podršku ljudi iz muzičke industrije. Rezultat je ubrzo usledio, Roger Sanchez je kupio traku i izdao za svij lejbl Stealth Records. Mendo 2009. godine izdaje Remember EP za Cadenza Records koji je jako popularan među DJevima već neko vreme, a Luciano nekoliko meseci pušta obe trake sa EPa i dobija na njih lude reakcije publike širom sveta.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..