mladen-tomic_2Lucky records, nova domaća etiketa, oformljena je sa idejom da sakupi i promoviše najkvalitetnije artiste za prostora Balkana. Nakon odličnog nastupa Cristiana Varele u Beogradu, Lucky records ove klupske sezone započinje special sowcase u klubu Energija, serijal tokom koga će jednom mesečno, gostovati top producenti iz republika bivše YU, a čija će se imena uskoro pojaviti na ovoj etiketi!



Izvanredna muzika i umetnost su trenuci u vremenu. Oni postoje svuda.  U njima možete pronaći energiju koja će inspirisati ljude da više veruju jedni u druge i da promene svet u ovom ograničenom vremenu u kojem postojimo.

Upravo ovo je ideja serijala, čije će se vatreno krštenje, kroz prvi krug putovanja Balkanom, desiti ovog petka, uz nastup najboljeg producenta današnjice iz BIH, Mladena Tomića.

MLADEN TOMIĆ, korak po korak, postao je najveće ime među DJ-evima i producentima koje Bosna ima. Zajedno sa Sinišom Tamamovićem, vlasnik je najveće bosanske etikete, “Night Light”, koja je za tri godine koliko postoji, podarila čitav niz top izdanja, numere koje su se našle u samom vrhu najvećih digitalnih šopova, a na koje nisu ostala ravnodušna ni superstar imena, Adam Beyer, Umek, Dubfire, Richie Hawtin, Sebastien Leger, Markantonio, Rino Cerrone ili John Acquaviva. Njegove trake “Tangas”, “Before Sunset”, “Fly and Drive”, “Dens”, zapalile su podijume širom planete.

Prepoznatljiv je po atraktivnim setovima na tri gramofona, miksajući techno, tech-house i minimal, uvek energično i raznovrsno, sa dosta underground zvuka. Mladen Tomić, nastupiće u petak, 03. decembra, u okviru “Lucky records” showcase-a u klubu “Energija” i predstaviti našoj publici svoju najsvežiju i najnoviju produkciju.

Njegov nastup, samo je prvo dešavanje u nizu koje beograđani mogu da očekuju tokom “Lucky records” showcase-a”. Slede nastupi Gorana Kana Kerkeza, producenta iz Makedonije čije je ime odavno prevazišlo granice ove zemlje, zatim slovenačkog disk džokeja Veztax-a, čiji su setovi otvorili koncerte grupa Placebo i Depeche Mode. U martu mesecu očekuje nas nastup predstavnika stare škole zagrebačkog DJinga, Mary-a, koji je svojom dugogodišnjom karijerom uspešno izgradio ime velike reputacije u Evropi i ostatku sveta. Ono najbolje, ostavljeno je za sam kraj! Petar Dundov, doajen hrvatske elektronske scene, DJ i producent koji iza sebe ima skoro dve decenije uspešne karijere i najveći superstar medju DJ-evima koje je Hrvatska ikada izrodila!

 

ShowcaseEnergija_1


“Lucky records” showcase u klubu “Energija”

PETAK, 03. DECEMBAR 2010.
KLUB “ENERGIJA”
Nušićeva 8, Beograd


MLADEN TOMIĆ / BIH
(Night Light Records, MKT, Loose, Definitive)
Kibz (Atonal, Speedprogress, Lucky, Subotica)
Speedy (Funky Criminimalz, Night Light, Lucky)
Goran Isić (Funky Criminimalz, Vezotonik, Lucky)
Phill Dirty (Funky Criminimalz, Proloop, Lucky)



Više o izvođačima:
MLADEN TOMIĆ
www.myspace.com/mladentomic
Night Light records: www.myspace.com/nightlightrec
http://soundcloud.com/mladentomic
Kibz
http://www.myspace.com/kibzspeedprogress
http://soundcloud.com/speedprogress
Speedy
http://www.myspace.com/funkycriminimalz
http://www.myspace.com/luckyluckylightrecords
http://soundcloud.com/lucky-records
Goran Isić
http://www.myspace.com/funkycriminimalz
http://www.myspace.com/luckyluckylightrecords
http://soundcloud.com/lucky-records
Phill Dirty
http://www.myspace.com/phillextremepower
http://soundcloud.com/hydeandsick


-------------------------------------------------------------------------



• PRETPRODAJA KARATA (cena 300din)
Klub “Energija”, Nusiceva 8, Beograd
“Supermarket concept store”, Višnjićeva 10
Cafe bar “Dali”, Hilandarska 20
“Eventim” www.eventim.rs

• INFO TELEFON • 063/8846155

• KORISNI LINKOVI •
Klub ENEGRIJA FACEBOOK PROFILE: klubenergija
Klub ENEGRIJA FACEBOOK GROUP: klub energija


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..